- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Az első kép UE3-ból van.
A 2,-al nem találkoztam,de a minősége félelmetes. Kb mintha a national geographic-Csernobil árnyékában epizódjának képkockája lenne.Nézzétek meg alaposan a képet. Nagyon durva a minőség.Szerintem az UE3-al kifujt a grafika a játékokban.Eléérte az optimális szintet.Engem legalábbis nem izgat hogy mééég jobb legyen.Amik pedig fejlettebbek,nem feltétlenül jobbak(rengeteg effekt,amitől inkább unreálisabb lesz).
Ahhoz hogy észrevehetően jobb(részletesebb) grafikát kapjunk,tényleg nagyságrendekkel több kakaó kell.
Manapság inkább az izgat(engem) hogy a hangok,játékélmény,karakterek tökéletesek legyenek,és ehhez meg legyen a szükséges grafikai szint.A procik magja sem lehet végtelen,van egy olyan szám ahonnan már felesleges több magot berakni(van erre szabály is...)Így 2010re épphogy a 4magot támogatják a jobb programok.
8magra már pláne nehéz lenne olyan progit írni,ami 1magon is ideális,de ez nem az én bajomMindenesetre nagyon nehéz,ezért lassú lesz a fejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest