- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Emlékszem amikor a cryengine 3-as videó bemutatatóiban mennyire előképbe helyezték a környezet rombolhatóságát meg a fizikát hogy a falombok között ellőtte a faszi egy rakétavetőt is, és a lombok a huzattól csak úgy zúgtak,meg ahogy a hidat alulról lődte és pergett a tégla belőle, erre a játékban meg csak kb a felét veszem észre. Egyenlőre ez is szép meg jó meg besz@rok , de mostmár tényleg essen le az állam ha játékot ezzel a motorral adnak ki.
-
zuchy
őstag
Egyes helyeken fel lehet. De nekem nincs bajom az UE3-mal, szép és gyors.
~~~
Hogy ehhez a látványhoz milyen gép kell, és mikor lesz meg azt nem tudom, de talán mire eljönnek a köv. generációs konzolok, addigra a PC is lesz olyan erős, hogy képes legyen ezt a grafikát megmozdítani. -
wolfman
veterán
Aztán kiadhatnának egy videót, hogy mindebből mi az ami meg is fog valósulni a játékokban! :-\
-
Gergosz2
veterán
Én úgy vagyok vele hogy meglátok egy játékot , és ha az ut motort használ egyből észreveszem.
Nekem annyira nem tetszik az ut motor grafikája.
Most is látjuk ez a videót, jó szépnek néz ki mert renderelve van ezerrel , de full hd ban meg "plasztikázás" nélkül annyira már nem tuti.
Gomdolok itt a legújabb ut motoros játékra: Bulletstorm.
Kicsit olyan mintha rajzfilmszerű lenne a textúrák miatt.
Meg az , hogy az összes ut motoros játékban2,5 méter magas 200 kilós izomemberek vanak , akkora fegyverel mint a fél testük.Egyet értek az előttem szólókka ai és fizika terén van mit fejlődni.
szerk:
nem tudom hogy nem -e az az oka ennek hogy konzolról portálják az ut motoros játékokat...
-
misx
senior tag
Elég gyenge fps-el megy...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Termigáßor #14 üzenetére
Technikailag nincs akadálya, de kérdés, hogy megcsinálják-e. Sok lenne vele a meló.
(#15) SzlobiG: Azért Sweeney eleve nem úgy képzelte el a jövőt, hogy 2011-ben még nem lesz Larrabee. Mivel az Intel rendszerére csinálta az UE4 szoftver renderjét, így a Larrabee elkaszálásával az UE4-nek is lőttek (ha nem is végleg, de jó időre). [link] Ezért fakadt ki anno, amikor bejelentette az Intel, hogy eljegelte az aktuális projektet. Nyilván ez az Epicnek szar volt, mert ők erre dolgoztak.
Ezután jöhetett az UE3 modernizálásának ötlete, így nyilván késésben vannak. -
Hát ez mind szép és jó,de aligha fogunk ilyen kinézettel játszani
-
krystman
őstag
Nem rossz! De, szerintem örülhetünk neki, ha a felét viszont látjuk majd a játékokban. Mint ahogy szokták mindig is tenni.
-
Bcy+
tag
Ez csak kirakat ...
-
Angel1981
veterán
Jól néz ki, de anno a Cryengine 3-ról is mutattak ilyen videókat, aztán mivel a konzolok jelentik a fejlesztés fő csapásirányát a játékokban egy erősen "egyszerűsített" verzió jelent meg végül...
Mi ér a hiper-szuper engine, ha vissza kell fogni? -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezek az Engine módosítások most lettek elérhetőek a licenszelők számára. Ezeket még implementálni kell az adott programba, szóval 2013 előtt kicsi az esélye, hogy erre épülő játék lesz.
A Mass Effect 3-at már a Lycium motor hajtja, ami a Dragon Age 2 alatt van. Az egy jelentősen módosított UE3.
-
F34R
nagyúr
Nagyon jól néz ki remélem nem kell hozzá atomsiló
(#4) Morden24
Mass Effect 3 ?
Samaritan ?
2012 re egyik biztosan megjelenik
jah next-gen consol az biztos nem egy darabig
-
Raysen623
addikt
Ez már valami......de szerintem csak next gen konzolok eljövetelekor fog eez is életbe lépni....ez van. Tehát még max 3 év. Kivéve ha a Sony és MS kicsit megerőlteti magát és már jövő év elején kiadja a next gen-t. Akkor végre nem ilyen silány minőségű játékokat fejlesztenének mint a C2 is volt.......Komolyan mondom nekem a Bulletstorm PC-re portolt változata jobban tetszett mint a naaagy Crysis2.
-
tök jó lenne ha a kinézett mellett a fizikát is és az ai-t is fejlesztenék ... mert szerintem abba túl nagy előrelépés nem történt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest