Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Én is ezért szimpatizálok vele, Vega nagyon szépen fog megöregedni.Másik oldalon 780TI DX11 alatt is le van maradva 10FPS körül új címekbe hajdani konkurensétől(290X).970-el is elkezdődött.Új széria megjelenésével egyre kevésbé kapják driverből ugyanazt a Boostot mint az újak, plusz a dokumentációjuk is zárt ami meg a játékkészítő mesteremberek munkáját nehezíti. Am, lassan beérik a DX12 ,Bethesda legtöbb játéka már Vulcannak jön.EA is ebbe az irányba tart,egyedül az Ubisoft vacakol a DX11-el de az ő játékaik nem izgatnak.Igazából a Bethesda játékait szeretem legjobban, Evil Within 1-2,Wolfeinstein 1-2 mindet imádom.
Ubisoftol egyedül a Wildlands inditotta be a fantáziámat, meg is vettem,nem rossz játék de egy komoly gondom van vele.Lopakodós rendszer királyul működik, van tartalom, vizuálisan is OKÉ.
Egyedül a normál lövöldözés harcrendszere rossz.De az csapnivalóan.Érezteti veled a játék hogy lopakodnod kell, mindegyik ellenfél úgy lő mintha mesterlövész suliba járt volna, orba szájba eltaláltnak,szóval tűzharcoknak nincs adrenalin hatás, az egész átmegy tunkoldába. Pedig a vizuális elemeket kidolgozták, am fegyver upgradek jó része is tűzharcoknál hasznos.Megint valaki olyan felügyelte a fejlesztést ki életébe nem játszott számítógépes játékkal...
Mafia 3-ba jól működött a lopakodás, lövöldözős harcrendszer egyaránt.Ami tök jó,mert a lopakodást és a lövöldözést is meg lehet unni idővel,jó ha kedvem szerint variálhatom, kombinálhatom a kettőt.Volt hiányossága bőven, mégis jobban élveztem a vele töltött időt mint Wildlandsal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest