- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Teljesen jogos, csak én is úgy használtam és nem voltam egyedül, hogy kettő 9 V-os lapos elemet összekötöttem, és hátul kivezettem, mert a kis 9V-os (6lr61) hamar lemerült, és a kettő lapos elem sokkal tovább bírta, a Japánok ezt tudták 2 - 3 AA 1,5 voltos elemmel is. Rengeteg embernek volt, de nem szerettem. De pl, a nagynéném imádta. Más igények voltak.
-
hallador
addikt
Nekem volt ilyenem, volt, egy szar volt, és folyamatosan szar volt a hangja. Meg a 9 voltos lapos elemmel használtam, kettőt össze kötöttem és azzal ment, akkor már egy kg volt.
Meg folyamatosan szakadozott, meg zúgott a hangja.
Akkoriban is szarnak számított csak a szocializmusban nagyon nagy volt igen de csak azért mert csak az volt. De soha nem volt jó.Szarból nem lehet várat építeni az oroszok megpróbálták. Nem sikerült.
Én használtam ilyet, akkor sem tettszett a Japának már a 70-es években többet tudtak.
-
hallador
addikt
30 évvel ezelőtt a pocsék szocializmusban a Sokol rádió volt a menő, ami egy nagy rakás orosz szemét volt, már akkor is. Annak tudatában, hogy a rendszerben is lehetett Aiwa rádiókat kapni, ami kettő ceruza elemmel működött, és kb egy nagy gyufás katulya méretű volt, csak be kellett csempészni.
(#12) macilaci78
Szerintem is, én is lehet, hogy veszek egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest