- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igeny lett volna, csak epp nem volt mas. akkor nem volt semmi, bementel a boltba es nem volt valasztek, sot nem is nagyon volt aru. csak ma mar ezt konnyen elefelejtik az emberek, no meg aki sosem elt ebben annak ez csak egy nagyszulok alatal unasig meselt story ami talan igaz se volt...
-
hallador
addikt
Teljesen jogos, csak én is úgy használtam és nem voltam egyedül, hogy kettő 9 V-os lapos elemet összekötöttem, és hátul kivezettem, mert a kis 9V-os (6lr61) hamar lemerült, és a kettő lapos elem sokkal tovább bírta, a Japánok ezt tudták 2 - 3 AA 1,5 voltos elemmel is. Rengeteg embernek volt, de nem szerettem. De pl, a nagynéném imádta. Más igények voltak.
-
SÖ
addikt
Ebben mi a hír ? Akkor amikor ennél kisebb méretben már dual konverziós vevőket építenek egészen 30 MHz -ig akár AIR sávval, plusz SSB-vel.
-
VIC20
őstag
válasz
#57638400 #20 üzenetére
Írható betűvel akkor is, ha számnak szánja az ember. Igazából itt a gond az volt, hogy fölösleges kitenni egyáltalán a névelőt, ez valamiféle germanizmus, vagy mi (hátha jön egy nyelvész és megmondja), a magyartól idegen.
Tehát helyesen: funkciók alapján is
egykőkori masinának tűnik. -
hallador
addikt
Nekem volt ilyenem, volt, egy szar volt, és folyamatosan szar volt a hangja. Meg a 9 voltos lapos elemmel használtam, kettőt össze kötöttem és azzal ment, akkor már egy kg volt.
Meg folyamatosan szakadozott, meg zúgott a hangja.
Akkoriban is szarnak számított csak a szocializmusban nagyon nagy volt igen de csak azért mert csak az volt. De soha nem volt jó.Szarból nem lehet várat építeni az oroszok megpróbálták. Nem sikerült.
Én használtam ilyet, akkor sem tettszett a Japának már a 70-es években többet tudtak.
-
hallador
addikt
30 évvel ezelőtt a pocsék szocializmusban a Sokol rádió volt a menő, ami egy nagy rakás orosz szemét volt, már akkor is. Annak tudatában, hogy a rendszerben is lehetett Aiwa rádiókat kapni, ami kettő ceruza elemmel működött, és kb egy nagy gyufás katulya méretű volt, csak be kellett csempészni.
(#12) macilaci78
Szerintem is, én is lehet, hogy veszek egy ilyet.
-
O_L_I
őstag
Mikor lakásfelújítás volt, heteken keresztül kellett hallgatnom a music FM-et a szaki rettenet kínai cuccán.
Ahhoz képest ez egy High End hifi illetve meg is van a piac, hogy kik használnak még ilyet a nyuggereken kívül. -
XmoD
senior tag
válasz
macilaci78 #12 üzenetére
Nekem melohoz tokeletes lenne egy ilyen. Es foleg a kis fogyasztasa tetszik. A mostani radioval az a baj h. just villanykábel...
-
ChRiS_RS
aktív tag
És van benne egy 0,5, vagy max. 1 wattos hangszóró.
-
VIC20
őstag
,,...funkciók alapján is egy kőkori masinának tűnik"
Nem kettőnek? Vagy háromnak?
-
Lehet,hogy valóban egy raktár mélyén találtak rá,de ez nem baj.Kell az ilyen is,mivel igenis van rá igény.
-
Móci
addikt
Mindig egy kellemes meglepetés, amikor kiderül, hogy ilyet is gyártanak még...
-
-
fordfairlane
veterán
Ez nem ultrakonzervatív, ez egy sima FM/AM rádió.
-
törölt tag
merthogy? nem kene lenozeni az idoseket..., amugy meg nekem van jonehany hagyomanyos (ertsd semmi digit csak tranyo meg rezgokor) es perfektul mukodnek. az igazi baj az hogy kezdenek megszunni az adasok, kozephullamon mar szinte alig van valami, az fm helyett meg digitalizalast akarnak hasonloan a tv vetelhez, bar nem tom minek ezzel szivatni minenkit hisz megfer a ketto egymas mellett (vagyis tudom, penz-penz).
-
-=MrLF=-
senior tag
Jó ez kell ilyen is, még egy órát eltudnék rá képzelni bekapcsolható háttérvilágítással.
-
Zimmy88
tag
Azért szerintem 30 éve a digitális tuner és a csatornák eltárolása nem volt még elavult...
-
XmoD
senior tag
Retro, hmm inkabb useful... Kompakt, kis etvagyu es egyszeru. Arban pedig a 10k nem veszes ha hozza a regi Toshiba minoseget.
-
atike
nagyúr
Ultra-retró....
-
kcsa
veterán
Szomorú, biztos (nekem nem annyira), csak ezek régen 4-6 darab góliáttal üzemeltek
-
rover45
őstag
Nagyszülőknek tökéletes lehet karácsonyra.
-
törölt tag
van am elet meg az mp3/usb-n tul is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest