- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
"hanem loholnak a divat után és abból nem lesz évek múlva egyeduralkodói vagy egyéb meghatározó szerep, csak a kínlódás a szomorú verseny."
én úgy rzem sajnos ez a mai szomorú valóság,,ha tetszik, ha nem,,,az emberek, és a piac adják a pénzt,,a Microsoft nem szüli azt...
Pénz nélkül pedig nincs fejlesztés...
Tudom most némileg ellent mondok magamnak,de nem lehet csak a múlból táplálkozni, amikor a Microsoft majdhogynem egyeduralkodó volt...durva piac lett azóta, ahol életben kell maradni...
És ezt úgy tűnik ők is látják,,,hiába mamutok,,hamar kigáncsolják őket,,,, -
-
twine
veterán
Mindig az elsők között voltam aki oprendszert váltott, és kiálltam a Microsoft mellet amikor "ugattak" a felhasználók, hogy miért változott meg a start menü etc...(,98,xp,vista,7, -persze még annó 3.1-el kezdtem
)
Próbáltam mindenkinek elmagyarázni, hogy nem "hülyegyerekek " ülnek a "picipuhánál", kicsit figyeljen oda ,olvasgassa a súgót,higgye el jobb lesz...Aztán jött a "8".....
Nem voltam az első "teszterek" között, nem jelentkeztem a Microsoftnál miatta, nem volt vágyam telepíteni,,,,
Telt múlt az idő,,,hozzá jutottam egy példányához,,,,
egy hétvégét adtam neki egy tiszta partíción....
Format lett a végeLehet, hogy én is öregszem,,csak nem veszem észre,,,lehet hogy a Microsoft b@szta el,,,
nem tudom,,
De ez a hír, kicsit most jól esett a lelkemnekLehet, ezt a pszihológusomnak kellet volna írnom, nem ehhez a cikkhez,,,de ide sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest