- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
válasz
Sk8erPeter #261 üzenetére
No, erre meg visszairok, mer utalom a kutyakat...
Szoval, ha az idezett szoveg utan tovabbolvasol, akkor ott a lenyeg. Nyilvan megint sokkal kenyelmesebb regnalni a masikat,s belekotni. jomindegyhagyjuk
elottem nagyon sokan nagyon erdemi informacit osztottak meg, igazad van. Mar persze ha erdemi informacio alatt fikazast s egymas baszogatasat ertjuk. Ami nem meglepo, hisz barmely hir vonatkoztatasaban elokerul a w8 ugyan ez tortenik. ugyan ezeket a koroket futja le a ket oldal.
nem volt kedvem beallni a sorba, mint ahhogy irtam nem is irdekel ki mit gondol rolam, meg ugy az egesz vita meg mittumen. hasznalom azt ami nekem tetszik, es kesz.
csak a velemenyem irtam le. (Ez volt am az ultimate lapom, most sikerult korabban kihuzni, mint a masik fel... Hehe...)
-
NZKK
tag
válasz
Dr.FantastiK #253 üzenetére
Szóval akkor az MS maga a gonosz, biztos a skynet-et is ők fogják létrehozni, ennek az egyik előfutára a W8. Én a helyedben a win9-től félnék igazán, állítólag már azt is meg fogja mondani, mit gondolj!
A teremtés mítoszba gonosz is kell.
Több mint 250 hsz van a topikban, érdekes mód ezek közül egyik sem ragadta meg a lényeget... tényleg érdekes. Külföldi fórumokon már mindenki eljutott oda, hogy stílusról vitatkozni értelmetlen. Ha valakinek x tetszik használja azt, ha valakinek Y, akkor meg használja azt, s mindenki hagyja békén a másikat.
A cikk meg még véletlenül sincs így megírva ahogy, nyilván szükség van olvasószámra, ki kell használni a trended, ami jelen esetben ugye értelemszerű.
(Ha ezek után nem írok vissza senkinek aki leugat, mert nem fikázom én is a céget, s termékeit, az nem azért van, mert beletörödtem, hanem már nem érdekel
)
-
NZKK
tag
Igen derítő élmény volt végigolvasni ezt a topikot
Volt annyi megérzésem, s előre látó voltam, így popcorn-nal tettem meg, Nagyon jó döntés volt.
Csak így tovább fiúk!!!444négy!4négy
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 1 / 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest