- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, otthoni vonalasnak nekem is megfelelne. De jól érzem hogy míg én komolyan beszélek míg te meg ironikusan mondod?
Nekem régi telóm van és tök jól vagyok vele. Sőt tök jól meglennék egy mostani eresztéssel ha tudna annyit mint a régi Nokia 1200-am de röhej hogy azt se tudják.
Meg mondom mi kellene a népnek másod telefonnak, nagy akksi (nagyobb mint ami ezekben van) hogy lehessen akkupakknak használni. Alap programok mint, időzítő, lámpa, naptár emlékeztetővel, ébresztő, stopper, számológép, átváltó. Bluetooth headset-re. Valami jó kis e-papír kijelző az alacsony fogyasztás végett.
Ezen felül a drágább buta telefon modellekbe 4G hogy Wi-Fi modemként lehessen használni. Valami alap lehetőség email-ek olvasására. Zene lejátszási lehetőség, valami picsányi kamera, dokumentációra ha hirtelen valamit meg kell örökíteni, baleset van, valami iratról kell másolat és kint van az ember terepen, akármi.Illetve nem dzsunka fos minőség ami a semmitől lefagy hetente egyszer, amit nem hallanak a túloldalon, amit nem halassz a vevő oldalon, ami dobálja a térerőt, amiben működik a rádió ha már van benne az opció.
És ugye ez nem űrtechnológia, hanem 10 éve még meglévő alap tulajdonságok voltak.
Nem lenne egy halott koncepció, csak nem hozna 1000% hasznot, csak maximum 100-at. Amúgy ha egy régi modellt újra elővennének a fiók mélyéből akkor azzal előrébb lenne mindenki mint ezzel az eresztéssel, csak sajnos ilyen nem lesz. Marad a dzsunka mtk.re: vhw
Igen ez a fő baj hogy ha elő is akarnának venni valamit, ahhoz gyár köllene (vagy sok zseton), az meg nincs.
Bár lehet fel tudnák venni a kapcsot valami chip gyártóval és leadni nekik az eredeti terveket ami alapján lehetne termelni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HMD bemutatta a Nokia 106-ot, ami tulajdonképpen öt éve létezik ezen a néven. Kicsit újabb a dizájn, de nem sok minden változott. A megnevezés sem.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest