Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dízelracer

őstag

válasz Ringman #27 üzenetére

Akinek munkára kell a gép az ne legyen forintb@xó, vegyen erős gépet. Elvégre azzal keresi a kenyerét ...

Otthoni felhasználóknak kizárólag csak haszna volt eddig a tuningból. Na ezt a hasznot akarja magának lefölözni az Intel.

• dízelracer

őstag

válasz vanhalen #11 üzenetére

virtuális/versenszerű geek farokméregetésen kívül manapság mi a LÓF** értelme van az ilyesfajta tuningnak?!

Semmi. Ez ugyanolyan hobbi mint a lovaglás vagy a falmászás. Van aki ebben éli ki magát, hogy nemzetközi szinten is jegyzik a nevét és elismerik a tudását, hozzáértését.

"Mert hogy egy lelket nem ismerek, aki manapság húzza a gépét, az is biztos és nem kevesekről van szó, nem is "belterjes" társulatról va szó."

Mindenki úgy dobja ki az ablakon a pénzét ahogy akarja. Én anno az akkor még meglehetősen drágán mért Core2Duo E6600 helyett egy filléres Pentium Dual Core E2140-et vettem. Asus nforce4 alaplapban, olcsó kingston value rammal röhögve ment 24/7 az E6600 órajelén így megspóroltam egy valag pénzt. Tuninggal elég sokat lehet spórolni. Ezért (is) akar az Intel gátat szabni a szabad tuningolgatásnak. Akinek kell a teljesítmény az nyúljon mélyebben a zsebébe és vegyen erősebb processzort. Visszataszító részükről ez a pénzhajhász gondolkodásmód de ez van.

Új hozzászólás Aktív témák