- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
virtuális/versenszerű geek farokméregetésen kívül manapság mi a LÓF** értelme van az ilyesfajta tuningnak?!
Semmi. Ez ugyanolyan hobbi mint a lovaglás vagy a falmászás. Van aki ebben éli ki magát, hogy nemzetközi szinten is jegyzik a nevét és elismerik a tudását, hozzáértését.
"Mert hogy egy lelket nem ismerek, aki manapság húzza a gépét, az is biztos és nem kevesekről van szó, nem is "belterjes" társulatról va szó."
Mindenki úgy dobja ki az ablakon a pénzét ahogy akarja. Én anno az akkor még meglehetősen drágán mért Core2Duo E6600 helyett egy filléres Pentium Dual Core E2140-et vettem. Asus nforce4 alaplapban, olcsó kingston value rammal röhögve ment 24/7 az E6600 órajelén így megspóroltam egy valag pénzt. Tuninggal elég sokat lehet spórolni. Ezért (is) akar az Intel gátat szabni a szabad tuningolgatásnak. Akinek kell a teljesítmény az nyúljon mélyebben a zsebébe és vegyen erősebb processzort. Visszataszító részükről ez a pénzhajhász gondolkodásmód de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest