- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
virtuális/versenszerű geek farokméregetésen kívül manapság mi a LÓF** értelme van az ilyesfajta tuningnak?!
Semmi. Ez ugyanolyan hobbi mint a lovaglás vagy a falmászás. Van aki ebben éli ki magát, hogy nemzetközi szinten is jegyzik a nevét és elismerik a tudását, hozzáértését.
"Mert hogy egy lelket nem ismerek, aki manapság húzza a gépét, az is biztos és nem kevesekről van szó, nem is "belterjes" társulatról va szó."
Mindenki úgy dobja ki az ablakon a pénzét ahogy akarja. Én anno az akkor még meglehetősen drágán mért Core2Duo E6600 helyett egy filléres Pentium Dual Core E2140-et vettem. Asus nforce4 alaplapban, olcsó kingston value rammal röhögve ment 24/7 az E6600 órajelén így megspóroltam egy valag pénzt. Tuninggal elég sokat lehet spórolni. Ezért (is) akar az Intel gátat szabni a szabad tuningolgatásnak. Akinek kell a teljesítmény az nyúljon mélyebben a zsebébe és vegyen erősebb processzort. Visszataszító részükről ez a pénzhajhász gondolkodásmód de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest