Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
virtuális/versenszerű geek farokméregetésen kívül manapság mi a LÓF** értelme van az ilyesfajta tuningnak?!
Semmi. Ez ugyanolyan hobbi mint a lovaglás vagy a falmászás. Van aki ebben éli ki magát, hogy nemzetközi szinten is jegyzik a nevét és elismerik a tudását, hozzáértését.
"Mert hogy egy lelket nem ismerek, aki manapság húzza a gépét, az is biztos és nem kevesekről van szó, nem is "belterjes" társulatról va szó."
Mindenki úgy dobja ki az ablakon a pénzét ahogy akarja. Én anno az akkor még meglehetősen drágán mért Core2Duo E6600 helyett egy filléres Pentium Dual Core E2140-et vettem. Asus nforce4 alaplapban, olcsó kingston value rammal röhögve ment 24/7 az E6600 órajelén így megspóroltam egy valag pénzt. Tuninggal elég sokat lehet spórolni. Ezért (is) akar az Intel gátat szabni a szabad tuningolgatásnak. Akinek kell a teljesítmény az nyúljon mélyebben a zsebébe és vegyen erősebb processzort. Visszataszító részükről ez a pénzhajhász gondolkodásmód de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kés topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest