Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeter24
csendes tag
Én ezt már nem értem amit a Samsung csinál egyszer 8.4 jön a következő TAB az már 8.0 nincs átgondolva ez az egész nem értem hogy miért nincs egy egységes termék paletta pl mi volt ez a barna szín tab s nél? meg miért nem lehet tovább fejleszteni a meglévőt.. szerintem a stílus is fontos én pl szeretem ha a telefonom illik a tab hoz órához de ez amit a Samsung csinál ez már vicc

-
De miért nem teszik bele legalább a 7 octa 5433-at?

Gondolkodtam tab s 8.4-re cserélni a note 4 -et, mert kicsinylem az 5.7-es kijelzőt, de lehetne erősebb soc alatta, azért is várom nagyon hogy milyen lesz a tab s2 (fetéve ha lesz LTE-s variáns ebből is).
-
hue2000
tag
A Tab s nekem bejött. Ez is biztos jó lesz.

-
Sofian
őstag
Szerintem a 16:10 a legjobb középút..
sajnos már monitorból is kevés ilyen készül.. 
-
Garada
őstag
Meg lehet érte kövezni. de ha tablet vásárlás még mindig Ipad a kategória egyik legjobbja, szerintem.
-
Cilindrik
aktív tag
Izlések és pofonok, amit te elmondtál én ugyenezen érvetek tudnám felsorakoztatni a 4:3 MELLETT (talán csak a filmezést kivéve)
2.5 éve van Ipad-en nekem ez válét be és akárhányszor megnyomogatok egy 16:9-est nekem is az ugrik be hogy nem áll kézre.
De mégegyszer hangsújozom izlések és pofonok és persze minden megszokás kérdése. -
fabicska
aktív tag
Nem véletlenül nem gyártanak már konzumer monitorokat sem 4:3 képarányban. Filmet nézni, könyvet olvasni (epub) jobb rajta, személy szerint a netezni is jobban szeretek 16:9-en. Volt 4:3 tablet a kezemben, mondjuk elsőre az volt a kérdésem, hogy itt mi értelme van a képernyő forgatásának, alig van különbség...!
Használat során, meg (mondom, saját vélemény, csak te általánosan értetted) egyszerűen nem akart kézre állni sehogy sem a 4:3, a 16:9-et 10,1"-on is meg lehet normálisan fogni.Arról ne is beszéljünk, hogy kevesebb helyet foglal a 16:9-es vékonyabb képernyő, több, használhatóbb (és billentyűzetes) tok van hozzájuk.
Vonatkoztassunk el kicsit a 4:3-tól, jöjjön a retina, amitől én agyérgörcsöt kapok. 10,1"-os tablet, és Win 8.1 retina kijelzővel. Aki ezt legyártotta, annak kellene kezelnie is (a nem metro UI-s appokhoz, mert ugye nem mindent lehet azzal vezérelni). Szóval ja... van pozitív oldala a 16:9-10-nek!
-
Izzé
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Hát, az eddigi pletykák alapján az első generációhoz képest kisebb akksit kapnak.
-
-Mosquito-
őstag
Remélem egy combos aksit is beletesznek mint anno a P6800-ba.

-
exelsior1
senior tag
Jaj ne, a Tab s 8.4 tök jó méretű volt, nagy kijelző és pont annyira volt széles hogy rendesen meg lehetett egy kézzel fogni, a 4:3-al ezt ki fogják nyírni :S
-
Csapoati
nagyúr
válasz
darkarthur
üzenetére
Már annyiszor esett szó róla... Filmezni jobb a 16:9, játéknál talán döntetlen, böngészni meg sokkal jobb a 4:3.
-
Luser2000
addikt
Csalódtam, hogy az MWC-n nem mutatták be az S 2 szériát.
-
-
sti
tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Neked meg még egy jó pár millionak bejön a 4:3 nincs is ezzel semmi baj. Én tuti nem veszek 4:3as samsungot.
-
-
sti
tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Hogy még csak véletlenül se keljen gondolkodnom azon hogy Sonyt vagy samsungot vegyek. Már az ipad-nel sem jött be!
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Miért jó a 16:9/10?
-
darkarthur
senior tag
Miért jó a 4:3?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Programozás topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bizony, trónok harca. 

sajnos már monitorból is kevés ilyen készül.. 

egybol cserelem az elodjet

Rendben! Kinek a pap, kinek a papné.