- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeter24
újonc
Én ezt már nem értem amit a Samsung csinál egyszer 8.4 jön a következő TAB az már 8.0 nincs átgondolva ez az egész nem értem hogy miért nincs egy egységes termék paletta pl mi volt ez a barna szín tab s nél? meg miért nem lehet tovább fejleszteni a meglévőt.. szerintem a stílus is fontos én pl szeretem ha a telefonom illik a tab hoz órához de ez amit a Samsung csinál ez már vicc
-
DeathAdder
veterán
De miért nem teszik bele legalább a 7 octa 5433-at?
Gondolkodtam tab s 8.4-re cserélni a note 4 -et, mert kicsinylem az 5.7-es kijelzőt, de lehetne erősebb soc alatta, azért is várom nagyon hogy milyen lesz a tab s2 (fetéve ha lesz LTE-s variáns ebből is).
-
hue2000
tag
A Tab s nekem bejött. Ez is biztos jó lesz.
-
Sofian
őstag
Szerintem a 16:10 a legjobb középút..
sajnos már monitorból is kevés ilyen készül..
-
Garada
őstag
Meg lehet érte kövezni. de ha tablet vásárlás még mindig Ipad a kategória egyik legjobbja, szerintem.
-
Cilindrik
aktív tag
Izlések és pofonok, amit te elmondtál én ugyenezen érvetek tudnám felsorakoztatni a 4:3 MELLETT (talán csak a filmezést kivéve)
2.5 éve van Ipad-en nekem ez válét be és akárhányszor megnyomogatok egy 16:9-est nekem is az ugrik be hogy nem áll kézre.
De mégegyszer hangsújozom izlések és pofonok és persze minden megszokás kérdése. -
fabicska
tag
Nem véletlenül nem gyártanak már konzumer monitorokat sem 4:3 képarányban. Filmet nézni, könyvet olvasni (epub) jobb rajta, személy szerint a netezni is jobban szeretek 16:9-en. Volt 4:3 tablet a kezemben, mondjuk elsőre az volt a kérdésem, hogy itt mi értelme van a képernyő forgatásának, alig van különbség...!
Használat során, meg (mondom, saját vélemény, csak te általánosan értetted) egyszerűen nem akart kézre állni sehogy sem a 4:3, a 16:9-et 10,1"-on is meg lehet normálisan fogni.Arról ne is beszéljünk, hogy kevesebb helyet foglal a 16:9-es vékonyabb képernyő, több, használhatóbb (és billentyűzetes) tok van hozzájuk.
Vonatkoztassunk el kicsit a 4:3-tól, jöjjön a retina, amitől én agyérgörcsöt kapok. 10,1"-os tablet, és Win 8.1 retina kijelzővel. Aki ezt legyártotta, annak kellene kezelnie is (a nem metro UI-s appokhoz, mert ugye nem mindent lehet azzal vezérelni). Szóval ja... van pozitív oldala a 16:9-10-nek!
-
Izzé
őstag
válasz
-Mosquito- #10 üzenetére
Hát, az eddigi pletykák alapján az első generációhoz képest kisebb akksit kapnak.
-
-Mosquito-
őstag
Remélem egy combos aksit is beletesznek mint anno a P6800-ba.
-
exelsior1
senior tag
Jaj ne, a Tab s 8.4 tök jó méretű volt, nagy kijelző és pont annyira volt széles hogy rendesen meg lehetett egy kézzel fogni, a 4:3-al ezt ki fogják nyírni :S
-
Csapoati
nagyúr
válasz
darkarthur #1 üzenetére
Már annyiszor esett szó róla... Filmezni jobb a 16:9, játéknál talán döntetlen, böngészni meg sokkal jobb a 4:3.
-
Luser2000
addikt
Csalódtam, hogy az MWC-n nem mutatták be az S 2 szériát.
-
-
sti
tag
válasz
Jeanne d'Arc #4 üzenetére
Neked meg még egy jó pár millionak bejön a 4:3 nincs is ezzel semmi baj. Én tuti nem veszek 4:3as samsungot.
-
-
sti
tag
válasz
darkarthur #1 üzenetére
Hogy még csak véletlenül se keljen gondolkodnom azon hogy Sonyt vagy samsungot vegyek. Már az ipad-nel sem jött be!
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
darkarthur #1 üzenetére
Miért jó a 16:9/10?
-
darkarthur
senior tag
Miért jó a 4:3?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest