Újra felbukkant a Galaxy Tab S2

Hirdetés

A Samsung nem csak a mobiltelefonos, hanem a táblagépes piacon is szeretne az élre törni, amit a Galaxy Tab S sorozat frissítésével érne el a vállalat. Korábban már szó esett arról, hogy hamarosan két új modellt mutathatnak be a koreaiak, hiszen a tesztelési fázis már javában zajlik.

A táblagép kétféle méretben kerül majd piacra, lesz egy 8, illetve egy 9,7 hüvelykes variáns, a legfőbb változás pedig az lesz, hogy nem 16:10-es, hanem 4:3-as képarányú megjelenővel rendelkeznek majd a masinák. A felbontás a konkurensekhez hasonlóan 2048 x 1536 pixel lesz, az élénk színeket pedig természetesen a Super-AMOLED panel garantálja majd.


Samsung Galaxy Tab S 8.4

Hardveres téren egy saját gyártású Exynos 5 Octa chipsetre kell számítani, a 3 GB RAM és a 32 GB-os belső tárhely is biztosra vehető. A microSD foglalatot viszont valószínűleg száműzi majd a vállalat, legalábbis ha Galaxy S6-ból indulunk ki. A Zauba egyik készülékimportálással kapcsolatos dokumentumában felbukkanó készülék a következő hónapokban kerülhet forgalomba.

Előzmények

Hirdetés