- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
1000 USD Nem ár , ráadásul indulóár. Az a baj, hogy MO.-n, mindig jóval drágább.
-
Iomega
addikt
A65 Áttetsző tükör technológiájú cserélhető objektíves fényképezőgép
Ha egy év múlva az ára, a mostani A-55 árával lesz kb. egyenlő, akkor egy ilyet fogok vásárolni.
-
Iomega
addikt
Szuper gépek!
Én is szeretnék egy SLT modellt venni, csak várom az SLT a-55 -ös utódját, hacsak nem az a65-ös az éppen. Az utód modellről azt olvastam, hogy nagyobb lesz a váz, nekem az fontos, mert az A-55 -ös markolata elég rövid na meg a váz is önmagában kicsi, egy ilyen tudású géphez meg pláne.
Canon párti vagyok, vagy voltam idáig. Miután kijöttek az SLT vázak, azóta a Sony-ra voksolok. Jóval több technikai pluszt ad ugyanazért az árért, mint amennyiért a Canon. A Canon árai most már az én szememben, a név miatt alakulnak úgy , ahogy. És sajnos SOKAN a mai napig is, csak azért veszik meg a Canon fényképezőgépeket, mert nagy a márkanév, tekintélye van. Hol ott, ha a tényleges tudást mérjük le, mondjuk egy Canon 600d és egy árban hasonló Sony SLT A-55-tel, akkor már elgondolkodtató, hogy melyiket is érdemes megvenni. Én biztos, hogy az SLT A -55-öst választanám. Ezzel csak az a kifogásom, hogy kicsire készítették el , magát a vázat, így hát most várakozás van. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz az A-65 ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest