Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
VÁRVÁRJ...a TRUE HD,ELSŐKÉNT kOREÁBA ÉS AZ USÁBA JÖTT KI,MÉG 2011 szeptemberébe, és ott volt nagyon kelendő... Bizony már az első hónapokban milliós darabszámot adtak el.. Az euba meg valamikor tavaly év közepére ért ide és ez egy másik verzió,melyből 5-nél több nem fogyott....Úgymond nagyon elkéstek vele.
Hogy az Usába kijött e a JB,azt nem tudom...de az eus verziónál egyáltalán nincs szükség szerintem JB-re... Inkább más fontosabb telefonokra forditsák azt a feleslegesen elpazarolt időt,amit annak munkájára szánnának....
Szerintem a 3D maxra sincs értelme kiadni... Nem csak nálunk,de máshol se fogy...ráadásul a 3D miatt szerintem 2x annyi munka megcsinálniuk...Ja és az L7-re meg pont azért adták ki,mert viszik mint a cukrot... Szal csak logikusan gondolkodni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest