- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazol
senior tag
válasz
green dude #4 üzenetére
a profilom alatt lévő konfiggal
1440p-ben minden játék, max grafikával (kivéve a Quake-et, azt össze-vissza állítgatom mindig, mert sosem jó)
(úgyhogy igen, a vega56 a hunyó)
-
Huntszy
tag
válasz
green dude #4 üzenetére
Hát lehet sokan így gondolkodnak csak szerintem butaság. Mármint ha az ember monitort vesz azt általában nem egy generációnyi VGA-hoz veszi. Sokkal nagyobb, szerintem, az életciklusa egy monitornak mint egy VGA-nak. Tehát amit most veszel monitort azt nem csak a mostani VGA-hoz veszel de a következőhöz meg talán az azt követőhöz is. Ha meg olyan monitort választasz ami épp elég a mostani VGA-hoz akkor következő VGA-nak kb hiába veszel erősebbet, gyenge lesz hozzá a monitorod és nem fogod tudni rendesen kihasználni -> kiadtál pénzt valamennyi kihasználatlan teljesítményért.
E fentiek miatt érdemes szerintem ha a budget megengedi fölé lőni monitorban a jelenlegi rendszerednek. -
Kansas
addikt
válasz
green dude #5 üzenetére
Meghagyták a drágább monitoroknak... itt a marketing-szöveg hozzá.
-
törölt tag
válasz
green dude #4 üzenetére
Játékra nem tartom gáznak a 80 PPI-t, az inkább desktopon kevés szerintem. Viszont ez egy olcsóbb monitor lesz gondolom én, és valamit valamiért.
Gyengébb vas mellé ironikus módon épp egy 2160p@120-as monitort tartok a legjobb univerzális megoldásnak. Konkrétan egy LG 27GN950-nel szemezek, miközben 100-150 wattos VGA-nál durvábbat nem teszek a gépembe. A desktop szép éles lenne (skálázni kell nyilván), és 1080p-ben integer scaling mellett a játék is jól nézne ki, miközben hasítana.
Viszont ez 1440p-vel nem működik. Az számomra desktopra kicsit meh, játékban pedig szuper, csak tényleg igényli a teljesítményt, mert nemigen lehet megúszni az 1440p rendert. A hagyományosan skálázott 1080p és a 720p integer scaling is gyenge lenne rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung Full HD LED Monitor
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest