- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potrien
senior tag
Nekem nagyon tetszene így a készülék.
-
szupermacs
veterán
válasz
Luck Dragon #57 üzenetére
Nem kéne hangszóró. Azért van a BT füles, hogy azon telefonáljon az ember.
-
daninet
veterán
Ugy hallottam iPhone 11-ben visszarakjak a 30pin csatlakozot.
-
Nem tudom, engem nagyon adósság/hitel ellenesnek neveltek (pedig sose égette meg magát a család az elmúlt fél évszázad hitelblamáiban). Tudom, sokszor reális részletre venni, meg semmi extra kockázat, ha amúgyis ki tudja fizetni az ember, de mindíg ott lenne bennem a tudat, hogy a teló még "nem az enyém", ha összetöröm, fizethetem tovább a részleteket a semmiért.
Persze attól lehidalok, hogy valaki minimálbér környékén zéró megtakarítással a háta mögött havi 10kFt extraköltséget jelentő telót vesz magának. - Bár tény, a bagónál jobb
-
macikos
addikt
Mi az hogy a New York Times is úgy tudja? Mit tudnak? Honnan? Ez a kép és elképzelés már jó ideje kering az interneten. Már a iPhone 7-et is úgy híresztelték, hogy úgy fog kinézni, mint a képen látható telefon...
Ezeknek a híreknek egyetlen célja van: A hírportálok örülnek, hogy van valami amit majd orrba-szájba megosztanak az olvasók, hogy mekkora hír, mekkora szenzáció.
"az iPhone-ok előlapi képernyőaránya jelenleg nem éppen ideális"
A 16:9-es kijelző miért nem ideális? Nem elég hogy a 3:2-es képarányú fotók nehezen nézegethetőek rajta, legyen még keskenyebb? Legyen 4:1-es?
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Luck Dragon #57 üzenetére
A hangszórónak felül elég lenne egy maximum fél centis rész, ha alul is annyi kimaradna, szimmetrikusan elég jól nézne ki.
-
Nekem tetszene ha a hangszórót valahogyan elrejtenék vagy úgy alakítanák ki hogy csak Kevésbé legyen szembetűnő.
-
válasz
kovbandi82 #54 üzenetére
"Lehet az almát is ők találták ki és a természet róluk copyzta?" - Bizony, ezzel Newton kollégának komoly fejtörést is okoztak
" csak azért lehet, mert soha nem lesz Iphonod, de vágysz rá." <- ez jó. majd konzultálok Freud kollégával
Őszintén, amilyen ritkán váltok telót (~4évente), tökmind1, milyen az új telefon, a réginél csak 10+x gyorsabbak vannak már olyankor a piacon
-
kovbandi82
őstag
válasz
t72killer #50 üzenetére
Elitklubb? Gondolom ezt nem komolyan írtad.
Egyébként az üveglap mögötti kamerát is az Apple találta ki, akinek esetleg hamarabb volt, az róla copyzta, vagy az úgy nem volt jó, és továbfejlesztették. Ha ebben kételkedsz, csak azért lehet, mert soha nem lesz Iphonod, de vágysz rá.
(Lehet az almát is ők találták ki és a természet róluk copyzta?) -
RaveForce
veterán
válasz
takacsbotond #52 üzenetére
sőt az üveglap mögött lévő kamera se múltévi találmány...
-
-
szombatitomi
senior tag
Ez így a valóságban nagyon nem lenne felhasználóbarát, és nekem személy szerint nem is tetszik a kijelzőt megtörő hangszóró miatt. Két oldalt tényleg kiérhetne teljesen a széléig, de alul-felül legyen egy kis "kijelzőmentes" terület.
-
lolal
senior tag
Ismét egy "okostojás" ötlet. OFF : Inkább azzal foglalkozna a "f"apple hogy , itthon egyes szolgáltatóknál a pl : trémobil havi 6.000 forintos díjcsomag mellé egy 16GB-s iphone 6 ne 180.000 ba kerüljön , mert ez röhelyen sok érte. Tudom , nemsokára jönnek a fanboyok akik habzó szájjal védik , hogy ez nem az apple , hanem a szolgáltató hibája. De ilyenkor nemes magyar egyszerűséggel mondjam azt , hogy leszarom , mert nekem akárki jóvoltából is de kikell fizetnem ezt a felárat. Persze nem "kötelező" ájfont venni , de srácok... most ezt ti sem gondoljátok komolyan. Ennyire nem nagy Premium az apple.
-
-
-
törölt tag
Baromság, biztos, hogy nem igy fog kinézni. Ennek kijelzőnek több a hátránya mint az előnye.
-
p2pp
őstag
Ezt átvehetné mindenki!
-
sgery
őstag
Miért nem rögtön a 9-es szériát találgatják már?
Amúgy pedig mit kell itt gondolkozni, jövőre még egy ki/be meneti forrást leszednek és kész is.
Addigra talán már náluk is lesz vezeték nélküli töltés és akkor minek rá csati... -
válasz
GhanBuri Ghan #36 üzenetére
Hogy mi
?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kovbandi82 #34 üzenetére
Nincs ilyen könyvem.
-
Fejvadi
nagyúr
Mire az alma ezt megvalósítja, már rég lesz a Samunál meg egy csomó Kínai telefonnál.
-
törölt tag
"Ez azt is jelentené, hogy a home gomb a képernyő részévé válna, amit két, nevét elhallgató Apple informátor is „megerősített” a fenti publikációnak."
Látom, megint forradalom van.
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
Teo.
aktív tag
Szerintem ez eszméletlenül jól nézki.
-
HuTi.HUN
tag
A hangszórót el lehet helyezni a káva és a kijelző között is, ahogy sok más készüléken. Így nem szükséges kivágni a kijelzőt.
A fény-és közelségérzékelő szenzorok és a kamera elhelyezése szerintem nagyobb feladat, mert jelenleg egyikből sem létezik olyan megoldás, ami a kijelző mögé rejthető.
Ettől függetlenül hülyeségnek és feleslegesnek tartom.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #22 üzenetére
Vagy licence-elhetnék a Sharptól a beszédhangszóró megoldást az Aquosból.
ujjobbagya (#23)
Kötekedés nélkül: továbbra se értem, hogy tartod a készüléket. Oldalt ezen is lenne káva, máshol meg nem fogom a telót, még a hátlapon támasztok alá (akár két kézzel, akár eggyel fogom). Volt S6 edge-em is, azon se volt fantom érintés, pedig lekerekített a kijelzője. Lehet, ti totál máshogy tartjátok a telefonjaitokat.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Igen, jó ötlet, csak akkor meg kellene fordítani amíg a füledhez rakod, az meg nem lenne ergonomikus.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#03372544 #12 üzenetére
Ti hogy fogjátok a telefont (nem csak neked szól)?
Nekem sosem lóg bele a kijelzőbe a tenyerem, akárhogy is fogom a telefonom.
A cikkhez:
Szerintem a teljes előlapot felhasználó kijelző valószínűtlen pár évig még, ellenben - bár én nem értékelném - a home gomb elhagyása és az ujjlenyomat-olvasó "kijelzőbe" integrálása reális lépés lehet.
-
Az egész előlapot kitöltő képernyő az alábbiak miatt lenne hülyeség:
szövegbevitel.
Káva nélkül elég vicces lenne, bár nem megoldhatatlan... -
Ezekiel Ston
senior tag
Pont ezt szajkóztam már a xiaomi és más típusoknál is, és EZT nem értem hogy miért csak most fedezik fel a spanyolviaszt amit már kb 7 éve meg kellett volna lépni...
Ez a csodatalálmány nagyon jó csak nem kell mert szifon. De sebaj, adják ki nyugodtan mert így jönnek a normális brandek is full full képpel -
dz1989
senior tag
Fura. De nagy a testre szabhatósági lehetőség lenne benne. Amit Szószerint csak a kébzelet szabhat határt.
-
Pjotr
senior tag
Nem ertem ezt a teli képernyőt és benne a hangszóró kivagast. Simán lehetne hátlapra tenni és fordítva telefonálni...
-
BoC1ka
senior tag
válasz
fornettisuti #3 üzenetére
Ha jól tudom jelenleg is üveg az egész kijelző. Mivel lenne ez törékenyebb?
(#7) Ádám16
ez inkább In-screen lenne ha jól értem nem?
-
tothmaxy182
őstag
Olyan jókat fogok majd röhögni azokon, akik tényleg elhiszik, hogy valami hasonlóképpen fog kinézni jövőre az iPhone... Egy túróst!
-
Azaz az alma feltalálta a Note edge-et (2014)
-
ablack
senior tag
Az a hangszóró eléggé belerondít az összképbe. Valamint szerintem a képernyő szélein így nem lehetne aktív tartalom, mivel így a széle biztosan ki lenne takarva kézben tartva.
-
Ádám16
addikt
Szerintem a home gomb még legalább 5 évig jelen lesz az telefonjaikban.
Bár részemről legyen is, nem nagyon tetszenek az on screen gombok. -
Obyboy
addikt
válasz
fornettisuti #3 üzenetére
Ha pedig reklamálnál a törés miatt akkor almáék azt mondanák, hogy rosszul ejtetted le...
-
szupermacs
veterán
Nem is azt mondtam, hogy hasznos. Haszontalan hülyeség. De attól még jól néz ki.
-
fornettisuti
veterán
válasz
szupermacs #1 üzenetére
Jol is törne a szélein
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #1 üzenetére
Viszont nem tűnik hasznosnak.
-
szupermacs
veterán
Jól nézne ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest