- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ez is egy combos szabadalom, már csak várjuk ki, mikor perel valakit a Google...
-
válasz
Quasi_modo #25 üzenetére
Ez a másik irányba is igaz: neked hardcore userként nagyon fontos, de egyébként sokan vígan elvannak nélküle is. Célközönség ide vagy oda, üzleti rendszernek kikiáltani igen meredek.
Tudom hogy ne te mondtad, csak onnan robbant ki az egész
-
Quasi_modo
nagyúr
A témázás, mint olyan, "ki nem szarja le" kategória
Neked. Sokaknak meg nem.
De pont a hiányos feature-készlet miatt gyanúsabb az én változatom.
Az tényleg hiányos. de ha tényleg figyelnek az igényekre, akkor sok mindent pótolni fognak.
Mellesleg nekem mindegy ki a célközönség. Ha tetszik kell, ha nem tetszik akkor nem kell. -
válasz
Quasi_modo #22 üzenetére
Ugyan nézd már meg az első promo videókat, hogy ki a célközönség.
"Az emberek a telefonjuknak élnek" meg ilyesmi. -
törölt tag
#18: LOL
ez kész, egyetlen értelmes post sincs itt
asszem erre mondaná twollah, hogy "IQ blaster" topikszerk: tudom, én is hozzájárulok a mélyrepüléshez, de ma egyszerűen képtelen vagyok konstruktívan hozzászólni
-
virkir
veterán
Aki kíváncsi annak ennyi lett volna
Első találat majd az alján az ápdét bekezdésben lévő link. -
Day 'n' Nite
tag
Kis hiba: "a HTC is a licencdíjak megfizette mellett döntött az évekig tartó pereskedés helyett" (gondolom megfizetése akart lenni)
A konkrétumot én is hiányolom, de majd csak megtudjuk... (vagy ez is úgy lesz, mint a felelősségetlejes munkahellyel
)
-
Hiftu
senior tag
A heti hétfő reggeli jogászértekezlet eredménye ez a per.
A saját csoportjuk felmagasztalása után kalapból húzták ki a héten indított per alanyát.A kalap tartalmát innovációs verseny segítségével töltik fel a MS munkavállalóinak segítségével.
Sajnos ezen a héten csak a célpont került kisorsolásra. Az indokokat a tisztelt beküldő elfelejtette ráirni a cetlire. Jelenleg nyomoznak a beküldő után, hogy megtudják, miért is kell perelniük.
-
Black Dragon
addikt
Szerintem most unatkoznak a Microsoftosok, és índítottak egy pert, hátha megnyerik, aztán abból is lesz egy kis pénz.
-
rainmen
aktív tag
Ha jól olvastam és értelmeztem a cikket, akkor tökmindegy, milyen fejlesztés, de mivel Androidra megy, perel a Microsoft...
-
jacis
nagyúr
Inkább csinálnának ők is valamit amit el lehet adni (szerencsétlen WP7) és nem azokat cseszegetnék akiknek megy a biznisz
Idióta MS
-
FRENK1988
veterán
Jaj kell a della, hogy most megvette a Nokiát
-
Zirowe
nagyúr
Jaja, konkrétumok nincsenek, hogy mi szúrja az ms szemét?
-
wolfnet
tag
tulajdonképpen mit használtak fel. annyira érdekelt volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest