Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Igen, a HTC csak alacsonyabb bitrátával tudta lejátszani. Folyamatos böngészés mellet már 1 óra a különbség, ami azért normál használat mellett több. Az alapvető hiányosság inkább mégis az alkalmazott technológia. Litium-ion. A li-po akksik sokkal lassabban használódnak el. Nekem az 1 éves Desirem lassan nem éri be a napi 1 töltéssel sem.
-
Youri
veterán
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Gondolok itt pl a Sensationra, aminek az akkuideje jóval elmarad a többi kétmagostól.
-
RaveForce
veterán
nem értem am mire ez a felhajtás, nekem egy htc sincs ami tetszene, pedig nincsenek nagy igényeim, habár lehet pont azért mert vhogy mindegyiket ugy 40+ fölött tudom elképzelni
-
Stanley-B.
őstag
Ez a vergődés az akksival kicsit arra emlékeztet engem mindig, hogy valaki vesz egy sokszáz lóerős sportkocsit, aztán ki van akadva a fogyasztáson...
Az alázó anyaghasználat és a nagyon jól összerakott Sense érdekében pedig szerintem igen sokan mondanak le inkább az újabb 3D gyorsítóról (főleg, hogy a hézköznapi felhasználót ez nem is foglalkoztatja).
Szóval kérdés, hogy mihez volt kevés. Egy jól használható, jól összerakott és sok profitot hozó készülékhez, ami az emberek 99,5%-át kielégíti képességeivel, nem volt az.
E pénisz növeléshez viszont lehet, hogy az volt. -
Xaels
félisten
A RAM/ROM mérete tényleg kicsit alulméretezett volt a Desire-ben, de minden másban hozta ugyanazt a szintet 2.2-vel mint a konkurencia. Ment rajta minden gond nélkül, stabilan max nem tudott orgiát rendezni az ember a Quadrant pontszámok láttán. A játékokon kívül meg sehol sem jelentett hátrányt a nem tökéletes "touch panel". De ha a nagy konkurenst nézzük, akkor a GPS odavert, anyaghasználat odavert és a gyári ROM is stabilabb és gördülékenyebb volt hiába a papíron gyengébb hardver. 1 évig AMOLED-es Desire-t használtam gyári ROM-mal.
-
Youri
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Anyaghasználat kiváló, a Sense perfekt. DE! a hardver legtöbbször elmarad a konkurenciától, az akksi pedig mèg mindig li-ion Jó példa erre a Desire gyenge érintőpanelje, a kevés ROM, és az elavult 3D gyorsító. Megjelenésekor is ez volt a helyzet, egy zászlóshajótól ez kevés.
-
Youri
veterán
Én az elejétől kezdve nem foglalkoztam a Desire frissítéssel, mert jó ideje stabil 2.3 van Sense élménnyel. Mondjuk azzal vitába szállnék, hogy miért nem sikerült megoldani, amikor a Salsa és a Wildfire S esetében gyengébb hardver/kisebb ROM mellett sikerült

Én azért nem gondolkodom HTC-ben, mert sem hardverben, sem akkuidőben nem tudnak kiemelkedőt alkotni
-
jacis
nagyúr
Hajrá.
Jöhetne az első 4,5"-os HTC (androiddal
) -
Xaels
félisten
Nem akarom a HTC-t védeni, de ők megmondták, hogy nem fog menni a gyári memóriába az új Sense és ők nem tehetik meg, hogy gyárilag az SD-re raknak bizonyos partíciókat mint azt a Custom romokban megoldják. Illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy az elégedetlenkedők 80-90%-a, akkor látott utoljára gyári ROM-ot amikor nekikezdett a ROOT-nak. Akinek élet-halál kérdése volt a Mézeskalács meg az új Sense az már hónapok óta megoldotta és mint aki 1 évig használta a gyári 2.2-vel a Desire-t úgy mondom, hogy az a telefon előbb megkapott 1-2 funkciót amit más gyártó típusai csak 2.3-al kaptak meg és atomstabil volt, sohasem hagyott cserben az 1 év alatt, persze Quadrantra nem tudtam ráve-rni.
Remélem a HTC marad ilyen pályán üzletileg és nem szalad el ennél jobban velük a ló. Örülnék, ha majd egyszer a következő telefonom is tőlük származna.
-
joey04
titán
Nem csodálom. volt egy rövid időszak, amikor kicsit benéztek pár fejlesztést, de most megint jó úton vannak.
-
...nah, akkor már értem, hogy volt merszük kiadni így a nagy port kavart nemlesz-mégis lesz Desire 2.3-as frissítést...
Végül is csak pár dolog nem megy a "gyári" romban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Vivo x200 pro prémium tok
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)