Hirdetés
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Nagyon komoly a HTC. Nekem is van Kaiserem, nem lehet agyonütni. Minőségben az első, vagy nagyon közel van hozzá.
-
Morden24
nagyúr
Csak a szlogenjüket változtatnák meg, mert ennél a "Quiletly brilliant"-nál csak az Asus-os rock solid - heart touching borzalmasabb. Küldjék el a marketingdivíziót sörözni, reggelre meglesz az új.
-
jubilleum
senior tag
és én még mindig megkapom ,hogy "Mi az a HTC?"
-
>-48-<
aktív tag
válasz
idkfaiddqd
üzenetére
Ez így van!
A HTC értékét nem kis mértékben növeli a mögötte álló XDA developers közösség.
-
luw2win
őstag
csak el ne bízzák magukat...
-
Zirowe
nagyúr
A profit nő, a szint meg csökken..
Mondom ezt úgy, hogy szeretem a htc-t, és az elmúlt 1évben volt 6 készülékem, de sajnos a profit növelésével az arcuk is egyre nagyobb lett, ami azzal jár, hogy többet mernek megengedni maguknak, a support is elég szar, arról meg nem is beszélve, hogy a hivatalos magyar htc szerviz kint van a világ végén.. -
idkfaiddqd
tag
aki a htc-jére akar 2.2 az cyanogenezzen! sokkal gyorsabb romokat gyártanak ,mint a gyári,és kimondottan a htc-ket részesítik előnyben!
amúgy nagyon jó telefonokat gyárt,volt már htc kaiserem és hero-m ,egyikre sem volt panaszom

-
volvoguy
addikt
csak kár hogy a W7-es pda-i mind egy kaptafára készültek külső alapján. Az addig oké, hogy nem nagyon tudnak belenyúlni a szoftverbe sem a hardverbe, node hogy mindegyik ugyanúgy nézzen ki, teszem azt fekete szín, lekerekített sarkok. Az Androidos modelleknél sokkal nagyobb az eltérés, még az új Desire HD sem hasonlít a Desire-re....
-
Helyes, helyes...
Várjuk a WP7-et is, hogy muzsikál és mennyire lesz népszerű. -
Xaels
félisten
Meg is értem. Már 1-2éve csorgattam a nyálam egy HTC mobilra és idén végre elértem és nem bántam meg. Az anyagminőség 1. osztályú, a design egyedi és eddig az intenzív használat ellenére sem tudtam belekötni a telefonba. Csak így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Linux haladóknak
- Milyen videókártyát?
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Várjuk a WP7-et is, hogy muzsikál és mennyire lesz népszerű.