Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Nagyon komoly a HTC. Nekem is van Kaiserem, nem lehet agyonütni. Minőségben az első, vagy nagyon közel van hozzá.
-
Morden24
nagyúr
Csak a szlogenjüket változtatnák meg, mert ennél a "Quiletly brilliant"-nál csak az Asus-os rock solid - heart touching borzalmasabb. Küldjék el a marketingdivíziót sörözni, reggelre meglesz az új.
-
jubilleum
senior tag
és én még mindig megkapom ,hogy "Mi az a HTC?"
-
>-48-<
aktív tag
válasz
idkfaiddqd
üzenetére
Ez így van!
A HTC értékét nem kis mértékben növeli a mögötte álló XDA developers közösség.
-
luw2win
őstag
csak el ne bízzák magukat...
-
Zirowe
nagyúr
A profit nő, a szint meg csökken..
Mondom ezt úgy, hogy szeretem a htc-t, és az elmúlt 1évben volt 6 készülékem, de sajnos a profit növelésével az arcuk is egyre nagyobb lett, ami azzal jár, hogy többet mernek megengedni maguknak, a support is elég szar, arról meg nem is beszélve, hogy a hivatalos magyar htc szerviz kint van a világ végén.. -
idkfaiddqd
tag
aki a htc-jére akar 2.2 az cyanogenezzen! sokkal gyorsabb romokat gyártanak ,mint a gyári,és kimondottan a htc-ket részesítik előnyben!
amúgy nagyon jó telefonokat gyárt,volt már htc kaiserem és hero-m ,egyikre sem volt panaszom

-
volvoguy
addikt
csak kár hogy a W7-es pda-i mind egy kaptafára készültek külső alapján. Az addig oké, hogy nem nagyon tudnak belenyúlni a szoftverbe sem a hardverbe, node hogy mindegyik ugyanúgy nézzen ki, teszem azt fekete szín, lekerekített sarkok. Az Androidos modelleknél sokkal nagyobb az eltérés, még az új Desire HD sem hasonlít a Desire-re....
-
Helyes, helyes...
Várjuk a WP7-et is, hogy muzsikál és mennyire lesz népszerű. -
Xaels
félisten
Meg is értem. Már 1-2éve csorgattam a nyálam egy HTC mobilra és idén végre elértem és nem bántam meg. Az anyagminőség 1. osztályú, a design egyedi és eddig az intenzív használat ellenére sem tudtam belekötni a telefonba. Csak így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Várjuk a WP7-et is, hogy muzsikál és mennyire lesz népszerű.