- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
válasz
tibcsi0407 #108 üzenetére
Na pont ezaz, hogy még semmit nem tettek le az asztalra, de már attól hangos a fórum, hogy visszatért a Nokia.
Egyelőre kiadtak egy telefon, csak kínai piacra. De arról van bármi infó, hogy pl. Európába mikor és hogy fognak jönni? Ki fogja forgalmazni, ki fogja adni a támogatást hozzá? Szerviz?
Abban semmi negatív hozzászólás nincs, ha valaki a száraz tényeknél marad. Majd az MWC után okosabbak leszünk, addig minden más csak spekuláció.
A felállás maga nekem is tetszik, eddig a legjobb telefonjaim Nokia vonalon voltak és üdvözölném, ha minőségi terméket tennének le az asztalra, normális háttérrel, de egyelőre több a kérdőjel, mint a tény. -
Petester
senior tag
válasz
tibcsi0407 #105 üzenetére
Szóval az ex Nokia mókusok a fej, Kína a nyak és arra fordul a fej, amerre a nyak forgatja...
-
Petester
senior tag
válasz
tibcsi0407 #101 üzenetére
Ezt eddig is tudtam, de ettől még ennek semmi köze a két vállalatnak egymáshoz. Kik alapították a HMD-t? Valamikori alkalmazottak? Mennyi részesedése van benne a Nokiának? A Jollát is ex Nokia mérnökök álmodták meg, mégse sütik rá, hogy ugyan az a cég.
-
Petester
senior tag
válasz
tibcsi0407 #97 üzenetére
"Nem áll ez olyan távol a Nokia szituációtól"
A Nokia mennyi értéket tesz bele a neve alatt kiadott telefonokba? Nem kötekedésként írom, tényleg érdekel, mert eddig nekem az jött le, hogy semennyit. És ha tényleg semmit, akkor eléggé messze van a BB és a Nokia szituáció egymástól. -
RaveForce
veterán
válasz
tibcsi0407 #97 üzenetére
A bb-nek ezt a sorsot talan mar 2013ban 4eve leirtam, aztan jottek a fanok detto mint itt
de egy BB meg mindig inkabb BB marad mint a nokia, meg ha faj is egyeseknek, egy ikonpakkot nem neveznek unikum szoftveres fejlesztesnek. Komolyan. Ha eloasnak a meegot, ha a az ms-tol megvennek a pureviewt, akkor tenyleg nyomokban lehetne mondani, hogy ez nokias, es mashol nincs, na de most.. kapnak a kinaiak egy kinai telefont nokia logoval..(mert senki ne almodjon arrol, hogy besetal a telekomhoz es megveszi dominoba')
-
RaveForce
veterán
válasz
tibcsi0407 #95 üzenetére
Nem nagyon kovetem bevallom, de ott is szetzavartak az addigi gardat es (kozel)nulla know-how maradt a BB nev mogott? Nem hiszem.. bar ha belegondolok a termekeikbe.. a tcl amiatt kicsit "genya", hogy hw-t tekintve nem igazan ad mozgásteret, de azert a bb sw-ket nyilvanvalo hogy nem a tcl-es kiskinaiak hegesztik ossze
bar eselyes, hogy addig epitik le a bb mernokgardat hogy alig marad valami beloluk... pedig par honapja meg milyen kizartnak tartotta mindenki hogy a kanadaiak kinai kezre passzoljak a szedret.. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest