Új hozzászólás Aktív témák
-
sajnos természetesnek mondható, mert sok olyan funkció van, ami a frissítést követően csak a hard reset után működik, illetve a reset előtt akadások/problémák vannak!
a t-zones oldalát kipróbáltam a munkatársam 5230 telcsijén az új szoftver mellett, és normálisan bejött, a mobil tv szolgáltatást viszont nem volt lehetőségem ezen telcsi esetében ellenőrizni - ha az a helyzet, amit a szolgáltató is mond, akkor viszont miért szerepel az 5230 a mobil tv szolgáltatásra alkalmas készülékek listájában? (link) -
válasz
Peterson_ #69 üzenetére
az csak természetes, hogy amennyiben a memórikártyára/külső memóriára volt telepítve alkalmazás, akkor azt is formázni kell, ellenkező esetben adott alkalmazás próbál visszamászni a - tiszta/frissített - szoftverre, és problémát okoz(hat)! mondjuk a telefonkönyv, vagy az üzenetek mentése, illetve multimédiás tartalmak nem okozhatnak gondot, ha csak olyanok vannak, akkor azok maradhatnak!
-
akkor kellene egy hardveres reset - minden ilyen jellegű frissítés után ajánlott! -, hogy a korábbi szemét, beállítások...stb eltűnjenek, és tiszta lappal induljon az új szoftver, ellenkező esetben lehetnek akadások, problémák!
amúgy a 120 megabyte töredéke csak a frissítés, nagyobb hányadát a frissítéshez szükséges keretprogram teszi ki! -
én lehet, hogy lassan az android felé hajlok majd, ha lesz megfelelő körítés, és egy olyan telcsi, amit hardveresen és felszereltségileg megfelelőnek tartok majd! (a napokban vettem a páromnak egy galaxy spica telcsit, abból indulok ki...)
az 5800 telcsit hiába hasonlítgatják az n97, n97 mini...stb telcsikhez, szerintem túl sok a hibája ahhoz, hogy valaki visszafelé gondolkodjon egy n97, n97 mini...stb után! hiába toldozzák-foltozzák, az 5800 olyan, amilyen...persze minden telcsivel vannak problémák, de az 5800 esetében ez fokozottan igaz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest