- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Valszeg nem érdekel már, de P8400 procval 266ról 300ra emeli az FSBt.
---
Update: vinyócsere után minden frankó, kivéve az akksis működés hossza..
+MSIék levizsgáztak, a kapott driverCDn nincsenek XPs illesztők sok cucchoz, illetve a legblődebb dolog: WiFihez töltöttem le drivert saját gépen, pendriveal áttoltam, telepíteném, erre kiírja a telepítő, hogy ez meg az hiányzik, töltsem le, aztán folytathatom a telepítést. Még jó hogy a net miatt kellett volna a wiFi
Másik: az ECU módok használatához szükséges szoftver nem megy csak Vistán..kedves direktmarketing..csakazértis XP, kell a fenének ECUA gép amúgy rendben van, szép a kijelző (bár a natív erős a 96GTnek..), CoD4eztem kicsit vele, szépen szaladt, a hozzá kapott 3200dpis egér egész jó.
A hang viszont rettenet gagyi, rögtön benézett a tulajhoz egy AKG füles ;)Összességében nem rossz, akár DTRként is oké, de én tuti nem vennék ilyesmit..max 150 körül egy korrekt alapmasinát. Játékra asztali vagy konzol..
-
Speed®
titán
Khmm..memtest szépen ment, lelőttem és elkezdtem telepíteni.
SP2 egy idő után hanyattesett, gondoltan hátha lemez, >>Vista.
De másolás utáni kicsomagolásnál egy ponton elakad az egész.
Jobb ötlet híjján 'beszerzek' egy XPSP3mat, hátha azt megeszi..
Konkrétan nem ezt vártam volna egy majd 300ks laptoptól. MSI.. -
Speed®
titán
Itt van előttem (GX720)..fut a MemTest86+, aztán XP SP2/Pistax32, kíváncsi leszek mit produkál. P8400, 4GB RAM, 9600GT..asztalinak sem gyenge.
Majd írom a tapasztalatokat holnap estefelé ha addig be tudom fejezni.
Ja, mielőtt még megszólna valaki, nem saját (bár lehetne..), ismerősé.Első látásra megnyerő, jól sikerült a design. A felépítés más kérdés, 15 perc után felraktam ölből inkább az asztalra..kissé meleg lett odalent a helyzet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PS Plus előfizetések
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest