- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacee1986
senior tag
Pedig a hátsó Motorola logo annyira adta magàt, hogy ott legyen az ujjlenyomatolvasó. Így szépen elcsúnyították az előlapot...
-
batai15
félisten
Nekem bejön.
-
margithid
veterán
Egyik fórumban leírta egy olvtárs, hogy nagyon minimálisan fog eltérni a stock droidtól.
Igazából ha midnegyiken ugyanaz a rendszer lesz, és netalántán a vibe is cseppálló/vízálló lesz akkor tökmindegy nekem melyik hova lesz pozicionálva
Egyébként a moto-nak is lesz nagyon olcsó mtk-s készüléke, a moto e utódja. -
Matada2.3
veterán
Van egy gyanúm, hogy az E meg se fog itthon jelenni. A másik meg igaz, hogy kezd Stock-osodni a lenovo, de még mindig nem eléggé.
Én úgy tudom, hogy a Vibe lesz lejjebb és a Moto lesz az abszolút. Én lehet túlságosan akarom, hogy bejöjjön, magasak az elvárásaim.
Finn the human
-
margithid
veterán
Attól függ melyik Moto. Az E sorozat utódja kifejezettem alacsony áron jön. a G se lesz szerintem drágább mint mikor a motorola adta ki (60-70k közé tippelem) az X meg mehet 100k fölé.
Aztán lehet a csúcskatzegóriába is szerencsét próbálnak, de most azt enm tudom melyik lesz feljebb helyezve, a moto vagy a vibe sorozat?
Egyébként a lenovo ahogy hallom olvasom stock droid közeli rendszert rak majd a telefonjaira!
Én mindenesetre várom, kiváncsi leszek mit főznek ki az átszervezés után.
Ha nem jön be, akkor még mindig ott van a xiaomi és a meizu mint alternatíva! -
ghiottone
nagyúr
A hellomotoHK nem szokott mellé lőni, de ha a hátlapra kellett volna az a szenzor a prototípuson akkor jobban tetszene. A felső rész az rendben van, az X Force szerű.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Matada2.3
veterán
Kifejezetten érdekel, hogy milyen készülék lesz. A linkelt prototípus nagyon tetszett már alapból, ezt megspékelni egy 820+4GB rammal, és jó optikával + dupla hangszóróval engem megvettek kilóra.
Ami viszont árnyalja a képet, hogy a Moto elvileg a felső szegmenst fogja reprezentálni, akkor az árakkal is el fog szállni a Lenovo. Esetleg telerakja saját bloatware-rel. Nagyon kétesnek érzem végezetül az egészet.
Finn the human
-
aelod
veterán
Ronda, gnóm....
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Wesder
félisten
Ezmiez? o.O
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
rdt89
addikt
Elég csúnyán néz ki szegény és a Samsungos gomb kifejezetten tovább rondítja az összképet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest