- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
oraihunter #28 üzenetére
Nézd, ebbe is bele lehet látni a Stackert, nekem felhasználóként mégsincs ezzel problémám. Sőt, szerintem inkább jó dolog, hogy ma is lehet ilyen felépítésű házat venni.
Ha a másolás lenne a jellemző rájuk, azt elítélném, de nem ez a helyzet. A sablonos megoldásaik mellett rengeteg különleges kialakítású/megjelenésű házuk is van. Ha már valamiért savazni kell a bandát, akkor jogosabb lenne azért, mert hajlamosak méregdrágán is olyat gagyizni, hogy az ember esze megáll.
-
törölt tag
Nekem meg az tűnt fel, hogy a V-353-on is ugyanilyen rács volt, itt csak az arányok változtak.
Ezzel tényleg lett egy olyan házuk a sokból, amelyik kívülről hasonlít a régi Mac Próra, na bumm. A többi házuk meg nem hasonlít rá, vagy éppen másra hasonlít.
A Lian Lit egyébként sem érheti az a vád, hogy nincsenek egyedi ötleteik, mert azok éppen vannak nekik - de nekem az átvariált házaik még annyira sem tetszenek, mint ez a hírben szereplő (a Mac Pro sem tetszett [igen, láttam élőben]).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged