Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
oraihunter #28 üzenetére
Nézd, ebbe is bele lehet látni a Stackert, nekem felhasználóként mégsincs ezzel problémám. Sőt, szerintem inkább jó dolog, hogy ma is lehet ilyen felépítésű házat venni.
Ha a másolás lenne a jellemző rájuk, azt elítélném, de nem ez a helyzet. A sablonos megoldásaik mellett rengeteg különleges kialakítású/megjelenésű házuk is van. Ha már valamiért savazni kell a bandát, akkor jogosabb lenne azért, mert hajlamosak méregdrágán is olyat gagyizni, hogy az ember esze megáll.
-
törölt tag
Nekem meg az tűnt fel, hogy a V-353-on is ugyanilyen rács volt, itt csak az arányok változtak.
Ezzel tényleg lett egy olyan házuk a sokból, amelyik kívülről hasonlít a régi Mac Próra, na bumm. A többi házuk meg nem hasonlít rá, vagy éppen másra hasonlít.
A Lian Lit egyébként sem érheti az a vád, hogy nincsenek egyedi ötleteik, mert azok éppen vannak nekik - de nekem az átvariált házaik még annyira sem tetszenek, mint ez a hírben szereplő (a Mac Pro sem tetszett [igen, láttam élőben]).
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest