- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
válasz sz.balazs.95 #50 üzenetére
Nem feltétlen birka, aki nem tud, vagy nem akar annyira utána nézni a dolgoknak. Ha valaki elfoglalt, sokat dolgozik, és két meeting között leugrik a szolgáltatóhoz telefont venni, az nem fogja a Huawei és HTC telefonok prospektusait lapozgatni, és a számtalan hátulütőjüket megismerni, vagy bekockáztatni. Premium telefon kell nekünk, aminek a kezeléséhez nem szükséges 300 oldalas manual, meg 3 hétnyi házibarkács ROMok tesztelgetése. Megyek Münchenbe tárgyalásra, én se rootolással, meg launcher tesztelgetéssel szeretném az autobahn-on tölteni az időt. Ha épp a tárgyalás közepén várok egy fontos emailt a marketingmenedzsertől, nem szeretek azon stresszelni, hogy lefagy-e a rendszer, csak mert megnyitom az email klienst. Van egy nívó, ami fölött az embernek az egyedüli választása az iPhone. Az egyedüli rendszer azoknak, aki napi 14 órát dolgoznak a telefonukon, meetingekre rohangásznak, és az állandó megbízhatóság az elsődleges szempont. Ha már van évente 300ezrem telefonra, akkor már olyat választok, amin nem dadog a kezdőképernyő, meg alap programok, nem crashel óránként valami.
Borzalmasan sértőnek, és kínosnak tartom ezt a nyilvános birkázást, sőt bántóan sznobizmusnak tartom. Nekem az kell, hogy bemegyek a Telekomhoz, 2 perc ügyintézés után megkapjam az almám, és 1 gomb benyomása után működjön. Bocsáss meg, hogy nem akarok Xiaomi telefonokkal szüttyögni a napi fél óra szabadidőmben..[ Szerkesztve ]
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
TheProb
veterán
+1
Én annyit tennék hozzá saját részről, hogy Magasak az árak, de összességében és nem a többihez (alma, samu) képest. Ergó az összes gyártó baszott drágán adja a flagship telefonjait és ez a fő gond, persze amíg a sok hülye (küztük én is, anno az M7-tel) megveszi addig ez nem fog változni. Másfelől a HTC-nek azért nincsenek eladásai mert marketingre, reklámra kb semmit sem költ, ellenben a másik 2 vezető gyártóval. Én évek óta nem nézek TV-t, de ha heti véletlen muternál belenézek a TV-be, az alatt a 30 perc alatt tuti zicher, hogy látok egy alma reklámot, ahogy a fostos, "gold bar" árazású szarjait promózza. Amíg a THC nem hírdeti, nem tolja magát az emberek arcába addig nem is fog ez a tendencia változni. Mert még én is mindig azt mondom, hogy - számomra - a legjobb smarthphone gyártó, magasan. Nézzük meg a One (most az M7-re gondolok, az hozta a forradalmat design téren) design-ját, nézzük meg a Sense-t, hol van ezektől az éppen aktuális fostos galaxy S? Én már nyomkodtam S3-S6-ig az összes éppen aktuális modellt, de az összesen olyan szintű volt a GUI, hogy még az eredeti desire-öm is szebb volt (az még talán a v2-es Sense volt), mint azok.
Szummázva, nem vagyok egy marketing expert, de én részemről biztosa vagyok abban, hogy ez okozza a HTC bukását, hogy nem ráklámozza magát.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
hroberto
veterán
Teljesen mértékben egyetértek ezzel
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
törölt tag
A HTC sokszor hatékonyan lövi magát lábon marketing szempontból: anno az M9 megjelenésekor a reklámok a szolgáltatóknál nyomák: általában a sony/Apple/Samu hármasból két termék társaságában. Aki közepesen követte a mobilpiacot, azoknak a plakátról egyértelmü volt, hogy az adott idöponbeli aktuális csúcsot reklámozza a három esetében, viszont a HTC esetében a One mellé tett M9 úgy festett, mintha apróbetü lenne, ránézésre pedig nem lehetett megkülönböztetni az egy évvel korábbi One-tól. Eredmény azt lehetett hinni, az egy évvel korábbi HTC-t akarják annyiért adni, mint a konkurensek az adott évi csúcsot. Ilyen benyomással vajon mit venne az ember?
Másik: bemegyek MM-be, hatalmas, különálló asztal a Samunak, külön pult annak a három vadonat új Applenek, külön pult a ZTE-nek, Huaweinek, Sonynak, MS-nek, vagy minimum fél pult, de meg vannak különböztetve, hogy ott épp mi van, a HTC csak valahova behintve a tömegbe. Lehet, hogy kéne fizetni a jobb termékelhely4ezésért, nem tudom, de így a kutya észre nem veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest