- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
kovbandi82 #11 üzenetére
"Ez a bajom nekem is. Ezt a hajlitott kijelzőt minek erőltetni?"
Mert marha jól néz ki, mert nincs oldalsó káva és így nagyobb kijelző fér el ugyanakkora helyen, mert egy-két ritka esetet kivéve semmivel nem rosszabb, mint a nem ívelt, mert egyedi funkció rendelhető hozzá.
Így hirtelen ennyi. -
Charx
senior tag
Szerintem király, a kínaiaknak is kell saját edge telefon. Jól néz ki, és talán olcsóbb lesz mint az s7.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
sultansmith #46 üzenetére
Sok szerencsét hogy az N utáni androidot megkapd. Amúgy ma az emberek többsége 2 telefont ismer: eshét és ájfón. De így is áll amit mondtam: operáld le (ne,mert akkor ugrik a vízállóság) a hátilját és nézd meg,ráteszem a bal kezem hogy "made in china". Egyébként: oneplus. Első telefonjuk,ami 2014-ben jött ki,az xda-s srácok tegnap adták ki rá az android N-t... és gyakorlatilag a legnagyobb kínai gyártó (huawei után persze) az anyacégük.
Amire meghal neked az s7 pont kijönnek az idei nexusok
-
maczera
aktív tag
Utánozás - majomszokás!
-
minek?:S
őstag
válasz
kovbandi82 #11 üzenetére
Hogy minek erőltetni? Mert sokkal szebb és lehet hozzákötni pár érdekes funkciót. Samunál pl a gyors hívások és egyéb funkciók, ha kijelzővel lefelé van letéve a telefon akkor az 5 kontakt közül, ha valaki hív akkor olyan színnel világ, éjjeli óra, nem fogadott hívások.. és tényleg.. sima S6ot(vagy S7et) biztos, hogy nem vettem volna, viszont ez a -nem mindennapi- design nagyon nagyon megfogott. És látod nem csak engem. Ez persze Samu részről, nem tudom a Xiaomi(és a Meizu) mit fog tudni hozzáadni.
-
sultansmith
senior tag
-
pusszycat
nagyúr
válasz
sultansmith #44 üzenetére
Nem minden Kínai egyforma,még ha azt is mondják...
-
dave987
aktív tag
Én továbbra is 0 értelmét látom az ilyen kijelzőnek. S6 Edge pl nekem még csunya is emiatt...
-
Sajnos már nem ez lenne az egyetlen gyártó ugyan ezzel az összetéveszthetetlen formavilággal.
De ami szép azt nem bűn másolni. -
_cHAos_
aktív tag
válasz
kovbandi82 #40 üzenetére
Biztos át kellene tervezni pár dolgot, de szvsz jobban nézne ki, ha homorú felületű is lenne, akkor kényelmesebb is lenne nyomkodni.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
kovbandi82 #32 üzenetére
Sztem jobban menne a telefon formájához, lekerekített kijelzőhöz, ha a Home gomb mostani rövidebb oldala lenne a hosszabb, mert így pont az ellentéte a telefon formájának.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
sultansmith #36 üzenetére
Operáld le az iphoned hátulját és nézd meg hogy az akkura mi van írva.
-
sultansmith
senior tag
Szerintem szép. Kár hogy kínai.
-
RaveForce
veterán
válasz
kovbandi82 #32 üzenetére
-
_cHAos_
aktív tag
-
willope
tag
válasz
kovbandi82 #9 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy loptak volna bármit is. Meg arról sem akartam vitát nyitni, hogy milyen egy szép home gomb.
Csak kijelentettem, hogy Samsung Home-gombot tettek rá. Kínában egyébként sem szokás koppintani. -
pusszycat
nagyúr
Tetszik,h nem csak a kijelző ívelt hanem a széleken van törés az előlapban is az jól tud kinézni. Ja meg féláron ugye.
-
Depression
veterán
Nekem csak az a másfél led nem tetszik a hátoldalán. Meg persze az ára sem fog...
-
Tombolo
tag
Nekem tetszik
-
enginev3.0
félisten
Dupla kamera
Akkor már biztos nem veszek ilyet
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
fornettisuti #2 üzenetére
Pl. mit?
Ilyen kijelzőt vagy kamerát venni lehet az eredeti gyártótól.(#12) Weeman1
Ne önzősködj, nem csak neked. -
hupisom1
tag
Sokan húzzak a szájukat , de szerintem ez is fog annyit érni mint egy s7 pláne hogy a miui egy nagyon szerethető rendszer
s5 öt cseréltem egy Mi max -ra és hát soha többet samsung
( ezt azért irom mert a márkat fizettem benne ) jó de nem ennyire , magyar pénztárcának ideálisak a kinai gyártók , teljesen mindegy miről van koppintva a kinézet . ha a hardver és a szoftver rendben van
-
A guru
addikt
válasz
kovbandi82 #19 üzenetére
Pedig szerintem a P8 óta abszolút látható hogy van egy formanyelv amit elkezdtek követni a Mate sorozatra ennyire ez már nem vonatkozik de jó irányba haladnak.
-
CB
senior tag
"milyen gagyi mostani szemmel nézve"
Ízlések és pofonok.... nekem pl. sokkal jobban tetszett az a megoldás, és a lekerekítésnek legalább volt funkciója.
Ez sem csúnya, de nem drágítja túlzottan ez a funkció nélküli megoldás a telefont?
A másik probléma, hogy alig találni megfelelő kijelzővédőt, ami passzol. -
kovbandi82
őstag
Ez igaz, viszont ugyanolyan erős, sőt lehet erősebb hardwaret ad olcsóbban, és még nem is a minőség rovására.
A GURU: szerintem pedig lesznek páran. Mondjuk a Huawei egyediségére kizérhetnénk, főleg mert a Huawei fórumban arról írtak, hogy semmi egyedi nincs bennük. Ki érti ezt?
-
A guru
addikt
Hát igen a kutyának nem kell egy ilyen copy telefon legalábbis nekem nem. A nagy gyártók attól nagyok hogy van valami olyan védjegy amiről az ember megmondja hogy ez milyen telefon akár anélkül hogy látná a márkajelzést. A huawei az utóbbi időben elérte ezt a szintet de a többi kínai gyártó egyelőre nem.
-
gerii
addikt
válasz
kovbandi82 #11 üzenetére
Valahogy el kell jutniuk nyereségesen a felgöngyölhető kijelzőkig a gyártóknak, így aki ilyen átmeneti cuccokat vesz (early adopter) az fizeti ki a később mindenki számára hasznos tömegtermékeket. Elég az első Note Edge-re visszaemlékezni, milyen gagyi mostani szemmel nézve.
Ez sem lesz rossz, feléért megvehetik mint a samut, több nyereség> gyorsabb fejlődés.
-
Gilberto
aktív tag
válasz
kovbandi82 #3 üzenetére
Az egy dolog, de azért valami egyedi lehetne benne, de tényleg az ötlettelenség teljes hiánya mutatkozik meg ebben a készülékben.
-
Weeman1
veterán
Csak egyedül nekem tetszik akkor.
-
kovbandi82
őstag
Ez a bajom nekem is. Ezt a hajlitott kijelzőt minek erőltetni?
-
Scrydhan
senior tag
Nem is az a baj hogy mit kitől vettek hanem a stílus teljes hiánya,ez is csak egy ugyanolyan,szerintem ronda,üveg telefon,amit bármelyik dzsunga gyártó (a xiaomi nem az) meg tudott volna csinálni. Össze van legózva,ami önmagában nem lenne baj,de ez is az a katagória hogy rakjunk bele mindent amit tudunk occón,többi mindegy.
-
kovbandi82
őstag
Azért kíváncsi lennék, milyen legyen egy home gomb? Ha kerek, Iphone, ha ilyen, Samsung, ha szögletes, csúf....
Mellesleg nem lopták, érintőgomb is, legalábbis a főmenübe vissza lehet lépni vele, nem kell lenyomni. De akkor ezt a Meizutól lopták?
Ezen a lopás dolgon elgondolkozok mindig. Már a Miui V3-ban átlátszó volt a Status bar, és külön lapon voltak a kapcsolók, elkülönülve az értesítésektől, ugye még 2-es droid alapokon. Akkor ezeket a Google lopta el a Miui romból a 4.2 és 4.4 droidban? Ugyan már ne röhögtessetek már -
willope
tag
Nekem kezd kissé unalmassá válni az ívelt kijelzö..
Meg az a Samu homegomb....
Plusz dupla kamera "a la Huawei".
-
fornettisuti
veterán
nem ájultam el...
-
Gilberto
aktív tag
Szépen összeloptak mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest