- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
kovbandi82 #11 üzenetére
"Ez a bajom nekem is. Ezt a hajlitott kijelzőt minek erőltetni?"
Mert marha jól néz ki, mert nincs oldalsó káva és így nagyobb kijelző fér el ugyanakkora helyen, mert egy-két ritka esetet kivéve semmivel nem rosszabb, mint a nem ívelt, mert egyedi funkció rendelhető hozzá.
Így hirtelen ennyi. -
minek?:S
őstag
válasz
kovbandi82 #11 üzenetére
Hogy minek erőltetni? Mert sokkal szebb és lehet hozzákötni pár érdekes funkciót. Samunál pl a gyors hívások és egyéb funkciók, ha kijelzővel lefelé van letéve a telefon akkor az 5 kontakt közül, ha valaki hív akkor olyan színnel világ, éjjeli óra, nem fogadott hívások.. és tényleg.. sima S6ot(vagy S7et) biztos, hogy nem vettem volna, viszont ez a -nem mindennapi- design nagyon nagyon megfogott. És látod nem csak engem. Ez persze Samu részről, nem tudom a Xiaomi(és a Meizu) mit fog tudni hozzáadni.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
kovbandi82 #40 üzenetére
Biztos át kellene tervezni pár dolgot, de szvsz jobban nézne ki, ha homorú felületű is lenne, akkor kényelmesebb is lenne nyomkodni.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
kovbandi82 #32 üzenetére
Sztem jobban menne a telefon formájához, lekerekített kijelzőhöz, ha a Home gomb mostani rövidebb oldala lenne a hosszabb, mert így pont az ellentéte a telefon formájának.
-
RaveForce
veterán
válasz
kovbandi82 #32 üzenetére
-
_cHAos_
aktív tag
-
willope
tag
válasz
kovbandi82 #9 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy loptak volna bármit is. Meg arról sem akartam vitát nyitni, hogy milyen egy szép home gomb.
Csak kijelentettem, hogy Samsung Home-gombot tettek rá. Kínában egyébként sem szokás koppintani. -
A guru
addikt
válasz
kovbandi82 #19 üzenetére
Pedig szerintem a P8 óta abszolút látható hogy van egy formanyelv amit elkezdtek követni a Mate sorozatra ennyire ez már nem vonatkozik de jó irányba haladnak.
-
gerii
addikt
válasz
kovbandi82 #11 üzenetére
Valahogy el kell jutniuk nyereségesen a felgöngyölhető kijelzőkig a gyártóknak, így aki ilyen átmeneti cuccokat vesz (early adopter) az fizeti ki a később mindenki számára hasznos tömegtermékeket. Elég az első Note Edge-re visszaemlékezni, milyen gagyi mostani szemmel nézve.
Ez sem lesz rossz, feléért megvehetik mint a samut, több nyereség> gyorsabb fejlődés.
-
Gilberto
aktív tag
válasz
kovbandi82 #3 üzenetére
Az egy dolog, de azért valami egyedi lehetne benne, de tényleg az ötlettelenség teljes hiánya mutatkozik meg ebben a készülékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest