- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
#16820480 #75 üzenetére
Nem fogom kicentizni de ez hülyeségnek hangzik. A wide és a 16:9 között nincs olyan különbség, hogy elvékonyulna a telefon, most nézegetem a 3.3-as 16:9-es kijelzőt előttem és azon is van qwerty gépelés (hogy minek nem tudom, mert médialejátszó). Működik.
A 4:3-nál lehetne hogy kisebb lesz a kijelző ugyanakkora fizikai méretnél, de apple termékénél ugye rengeteg az üres hely is.
-
Inarus
addikt
válasz
#16820480 #68 üzenetére
"egyébként a kis méretű kijelző és a 16:9 azért rossz, mert egy álló qwerty nehezen fér el rajta, a fekvőtől meg semmit nem látsz, mert nem marad felette hely."
Hopsz, akkor jogos az érvelés. Inkább akkor úgy kérdem, hogy
1.) Mi az a legkisebb kijelzőméret, aminél már korrektül elfér ez a hőn áhított elosztás?
2.) Mi a francért kell 16:9-es arány? Ne csússzon szét a kép?
Idézet tőled: "remélem ebből nem csinálnak divatot, mint a gps-ből, hd videóból meg a megapixelekből" - ennek eredménye az lett, hogy aki igényesebb, közhelyszerűen válaszolta ezekre, hogy céleszköz kell, a mobil nem fogja ezeket pótolni. Jó dolog hogy van nálam valami ami ezeket elégséges szinten nyújtja, de nem fogom azt mondani, hogy egyenértékű a célnak jobban megfelelőkkel. Szöveget szerkeszteni is tudok mobilon, mégsem mondom azt, hogy jobb ez mint egy laptopon. Max azt mondom, hogy nekem nem kell céleszköz ilyen elégséges szint mellett. A filmnézés ugyanez. Régen körberöhögtek, hogy mobilon nézek meg egy sorozat epizódot, ma meg divat lett. Természetesen ez mind SZVSZ... -
David75
őstag
válasz
#16820480 #54 üzenetére
Nyugi mások felse fogják ezt amit mondok.Pedig nem csak ketten gondoljuk így szerintem.Erre is próbáltam rávilágítani hogy ez már olyan mint a megapixel háború.Én megoldom mert úgyis iphone-t veszek.De aki mást akar az hamarosan szembesűl vele hogy vagy normál méret gyenge processzor,vagy tepsi és high end processor.A htc-n belül még az is ott van hogy premium ménőségű ház/gyenge proci/rendes méret vagy műanyagház/snapdragon/tepsi. Nemlehetne egy 3,5"-os legendet kiadni snapdragonal vagy cortex-a8-al?
-
Inarus
addikt
válasz
#16820480 #54 üzenetére
"remélem ebből nem csinálnak divatot, mint a gps-ből, hd videóból meg a megapixelekből..."
Dehogynem. Már csináltak is.
Emlékszem még a kis telefonok mániájára, amikor megszületett a vicc, hogy a férfiak a egyedül a telefonjaik méretében vágnak fel azzal, hogy kié a kisebb...
Most majd jön az, hogy kinek van nagyobb kijelzős készüléke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged