- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gtamate2
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7 üzenetére
miért ennek min?
-
gtamate2
veterán
na ne már, a gta4-nek is hasonló a követelménye ahhoz képest hogy mennyivel szebb is..
-
Raymond
titán
Aprosagok:
"megteszi egy 2 Ghz-en üzemelő kétmagos proci 1 giga rendszermaggal"
"Az ajánlott követelmény" - ez fura, ajanlott vagy kovetelmeny?
-
ez_meg_emaz
őstag
Ez a védelem kellett volna a gta4-nek is. Nem láttam még steames tört játékot amivel normálisan lehet multizni. Legalábbis én a cs-t is megvettem, nem szivok a törttel. Ha ugy vesszük single részét a gta4nek is fel lehetett törni, ilyen szempontbol fölös volt annyit költeni rá(ha joltom jo kis összeg ment a védelemre). Az már más kérdés hogy a single része is szar lett a pc-s gta-nak. Részemről maradok az xboxos gta4-nél, pedig nagyon jo lett volna egérrel célozni a multiban.
-
Silenzio
addikt
válasz
(Kolombusz) #1 üzenetére
Javítva.
Nincs nekem bajom a Games for Windows-zal.
Csak agresszíven terjeszkednek. A GTA IV-gyel van bajom.
-
(Kolombusz)
veterán
Mi a gond a Games for Windows-szal, hogy ilyen negatív mondat íródott róla a cikk végén?
A képek kilógnak, ezt javíthatnád, pont a lényeg nem látszik némelyiken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest