Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #16 üzenetére
Pont ezt magyarázom. Az sem objektív szempont. A felhasználás módján múlik, hogy milyen teljesítményt nyújt és hogy egyáltalán miben mérjük azt a teljesítményt. Antutuban? Írok egy példát. Csinálok külső helyszínen egy híranyagot. Kártyacsere a fényképezőgépben, teli kártya be az olvasóba, telóra rádug, küldés. Veszek egy Iphone -t, mert azt hallottam, hogy az nagyon jó teljesítményt nyújt. Rádugom az olvasót és..... nem történik semmi. Iphone teljesítménye 0, mivel a külső meghajtóról az átviteli sebessége 0.
Androidon is ugyanez a szitu. Nem a teló korlátoz, hanem az OS. Tehát, bármilyen telót is veszek, a nekem lényeges funkciókhoz meg kell szüntetnem az OS korlátozásait. Ehhez minimum root jogosultság kell. Ergo, számomra a legfontosabb, hogy milyen következmények árán rootolható a teló (pl. garivesztés). A teló funkcionális képességei csak ezután következhetnek. -
törölt tag
válasz
Stauffenberg #14 üzenetére
Ezt nem értem. Ha magamnak veszek készüléket, akkor pont lesz..m, hogy másnak milyen. A saját szempontjaim érdekelnek, vagyis, legyen mókolható. Csak sajnos, annak a bizonyos maradék 99% -nak nem ez a fontos, ezért minden topikban az a nóta vége, hogy "hagyjuk ezeket a szempontokat, mert ez a teló nem a Power usereknek készül".
A gyári rom nem érdekel, mint ahogy a TW sem. Alapértelmezetten landscape -ben használom a telóimat, úgyhogy nálam kapásból kuka egy olyan launcher, ami nem tudja fekvőbe forgatni a home -ot. Ami meg a ROM -okat illeti, óriási különbség van a gyári alapú és az egyéb custom ROM -ok között. Egy gyári alapú ugyanolyan stabil lehet, mint a gyári és minden hardverelem és funkció működik, mivel a gyári drivereket használja. -
törölt tag
válasz
Stauffenberg #6 üzenetére
Galaxy S2, nem épp mai vas, 1GB RAM. Gyári alapú, Wanam ROM, Dorimanx kernel. 217 telepített alkalmazás. VOIP, távoli asztali kapcsolat, CIFS csatolás, SSH elérések, automatizáló és a Terminal Emulator -tól sem ijedek meg. Ez már belefér nálad a Power user kategóriába? Dolphin -nal (asztali nézet, képek, javascript, stb. engedélyezve) 4-5 fülig biztosan jó vagyok (n+1 alkalommal tesztelve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest