Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajon ez lehet sokak álma, a P30 pro utódja?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
h4h01
senior tag
Nah, számomra nagyon várós!
-
greyslay
aktív tag
P40 pro-n sajnos tovább kellett lépnem. Jelenleg egy Oppo find X3 ason gondolkodom ami talán méltó utódja lenne. Érdekes lenne megvárni ezt a Honort viszont valószínűleg 100 rugoval drágább lesz mint most az Oppo.
"embertelen ember munka"
-
Én az ultimate-t várom, de ez jó jel hogy a sima pro-ból van eu modell és gondolom a Google szolgáltatások is menni fognak mint a többi eu-s honoron.
Csak annyi a probléma, hogy az ultimate kínából rendelve is 530 ezer lenne, akkor itt mennyi lesz.Eladó.!! Sony Xperia 1 Mark V Szilver/Black, Razr 40 Ultra Magenta, Xiaomi 13T Pro Zöld eladó...!!!
-
rdt89
addikt
A P40 Pro Huawei tökéletes utódja
-
Aryon87
félisten
Úgy bizony
Majd 1 év múlva mikor megfizethető(bb) áron lesz, mert minimum 500k indulóár tuti lesz ennek itthon, de sztem több is lesz hála az atomgyenge Forintnak és rekordmagas áfánknak...
Jövőre erre biztos beruházok. ha még kapható lesz..Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #7 üzenetére
Úgy alsóhangon 600-700K?
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
realist
őstag
A 6,81"-os kijelző méret nem igazán emlékeztet a P30 modelcsaládra
-
firemanus82
senior tag
Nagyon várós! P40 pro-t ideje nyugdijazni
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #11 üzenetére
Pedig biztos vagyok benne, hogy meg fogod venni
és nem azért, mert hülye vagy. Csak techimádat miatt
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Schuler888
senior tag
kelektronikai hulladék drágán... szerencsére kis adag
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Aryon87
félisten
válasz
Schuler888 #17 üzenetére
Ahogy a te kis kedvenced is az..
-
válasz
Schuler888 #17 üzenetére
Ezt komolyan is gondolod..
Eladó.!! Sony Xperia 1 Mark V Szilver/Black, Razr 40 Ultra Magenta, Xiaomi 13T Pro Zöld eladó...!!!
-
huba+
csendes tag
Sziasztok!
Honor Magic 4 Ultimate rendelés határán vagyok (tradingshenzen)
Szerintetek milyen gyakorlati hátrányom lenne, így, hogy nincs google play szolgáltatás?
Pálya elhagyó, de lelke mélyén örök fotós vagyok és engem mint telefon nem is nagyon érdekel. Már megcsömörlöttem a tizenkilós felszerelések cipelésétől, a sok esetben az a technika, ami ebben rejlik elég lenne.
Köszönöm, ha érdemben hozzászóltok! -
rdt89
addikt
Szia!
Ez egyén függő, nekem a P40 Pro van, de nekem a GMS hiánya semmi hátrányt nem jelent, viszont a Honor-t eladta a Huawei /papíron/, hogy teljes értékű Play áruház szolgáltatása legyen, így semmilyen téren nem kell kompromisszumot kötni ezzel a készülékkel. Szerintem a jelenlegi piac messze legjobb készüléke!
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #28 üzenetére
Jaja, várjuk a beszámolót
-
huba+
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat, még kicsit tájékozódom a rendelés előtt...
-
Bálint85
senior tag
Szia.
Nekem is az Ultimate -ra fáj a fogam, csak a GMs-t írják, hogy nincs rajta mivel nem GLOBAL lesz. ez mit jelent?
A PRO változat mennyire rosszabb az ULTIMATE-nál szted?
Még a Xiaomi 12 Ultimate -ra gondoltam. Ezt a 3 félét néztem ki, csak nem tok dönteni....http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Magic4 Lite már itthon is elérhető, a széria csúcsmodellje pedig már early bird kedvezménnyel kínálgatja magát a Honor francia odalán.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest