Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
csorbajeno
üzenetére
Igen, én is azért tippelek annyit... de lehet kicsit későbbi render, csak lemaradtak a régi háttérképeknél... Akárhogy is... biztos nem ilyen lesz.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
csorbajeno
üzenetére
Note2-nek is ez volt a default háttere...
-
jUUh
addikt
Az a kis S3-as pitypang

-
Mr.Silkó
veterán
válasz
twollah1976
üzenetére
Szerintem még keveset is mondtál.

Első körben - úgy gondolom - nem a "jónép" játékszere lesz ez.
-
pusszycat
nagyúr
Az a baj,h eleinte vastag lesz,legalább is összecsukva.

-
wolfman
veterán
válasz
twollah1976
üzenetére
Az embereket nem az az zavarja, hogy meg kell vegyenek egy méregdrága telefont, hanem, hogy hogy van annyi ökör, hogy képes kiadni 400eFt-ot egy olyan cuccért amit fél év elteltével túlad rajta!?
Persze mindenki azt vesz a pénzé amit akar, csak ilyenek miatt formálódik egyre drágábbá a piac. -
willope
tag
A képen elég bumfurdinak néz ki. Abba az oldalsó kávába belefér egy 10 amperes aksi.
-
aelod
veterán
válasz
twollah1976
üzenetére
Érthető mivel ez egy nagyon bonyolult technológia implementálása egy telefonba. Mennyibe kerüljön mégis?
-
twollah1976
őstag
Félek tőle, hogy olyan ára lesz a hajtogatható kijelzős Samsung telefonnnak, hogy abból az árból két Galaxy S8+-t rakhatok egymás mellé és kijelző felbontásban szinte ugyan ott vagyok.
-
aelod
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Hát nem ártana fellendíteni a tablet piacot mert eléggé haldoklik.
-
sebgutkopf
őstag
Ez egy kicsit olyan eszköznek tűnik, hogy azért készül el, mert meg lehet csinálni. A nyitogatós telefon is egy zsákutca volt nem praktikus. Ha kívül van a kijelző, akkor az ugyan valóban hajlítást jelent, de akkor elől hátul vigyázni kell a készülékre. Ha belülre kerül, akkor a nyitogatás nem praktikus, illetve akkor középen nem elég hajlítani a kijelzőt, hanem félbe kell hajtani (mint egy papírlapot), ami kvázi törés jellegű, félbe hajtást és igénybevételt jelent.
Ettől még egész érdekes termék lehet, csinálja csak meg a samu, hátha valahol valamire az ötlet tényleg használható lesz. Pl egy tabletnél talán még több pluszt adhat mint egy telefonnál. -
TOBYMACK
tag
Nem túl bonyolult ez mobil eszköznek?

-
wolfman
veterán
Én még azt is el tudom képzelni, hogy ezeket a nehézségeket csak áthidalni tudják majd, hogy két panelből fog állni a dolog csak szorosan egymás mellett, így nem lesz benne ténylegesen hajlítható panel. De ne legyen igazam. Bár semmivel se lenne kevesebb, ha tényleg így lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest