2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Újabb hitelesítést kapott a Galaxy X

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Guys

A Samsung összehajtható kijelzővel tervezett készüléke sorra gyűjti be a tényleges piacra kerüléshez szükséges igazolásokat.

Hirdetés

DJ Koh nemrég megerősítette, hogy a vállalati tervek között szerepel a hajlítható panel piacra dobása, ám egyelőre a gyártási nehézségek leküzdésén dolgoznak. Alapvetően a koncepció első felbukkanása óta ugyanaz a protokoll a Project Valley kódnevű eszközzel kapcsolatba: elismerik, hogy dolgoznak a technológián, amit majd csak akkor vezetnek piacra, amint erre teljes mértékben készen állnak. Eddig egyébként 2017 volt a céldátum, ez most 2018-ra módosult.

A SM-G888N0 típusszámú készülék, amelyről feltesszük, hogy a Galaxy X-et takarja nyáron már bezsebelt egy Bluetooth certifikációt, igaz 4.2-es verziószámra, illetve a WiFi Alliance igazolásával is rendelkezik, ahol még 6.0.1-es Androiddal jegyezték be. Ez feltehetően változni fog a bemutatás időpontjára, ami annak tükrében már tényleg nem lehet nagyon messze, hogy a dél-koreai National Radio Agency is hitelesítette az eszközt. Ehhez képest a Samsung Display nyáron még 2019-ről beszélt.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.