- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #79 üzenetére
Ja, mert itt a China Mobile hálózatára tolják, és szándékosan szoftveresen el van szúrva. Nem csak ezen a téren amúgy, az MTP sem megy rendesen (win alatt driver kell neki, linux alatt se kép se hang), stb
Bilux: Ezt honnan veszed? Én még abban sem vagyok biztos, hogy a nemzetközi menne itt. Amúgy is, ha felteszem rá a nemzetközi rom-ot, benne a modemmel meg mindennel, és úgy sem megy fel 3G-re, az elég érdekes. Amúgy meg minek vegyek 64 gigást? Nem használnám semmire a plusz tárhelyet, viszont drágább.
-
Bilux
veterán
válasz
Oppenheimer #79 üzenetére
A 16 gigás van lekorlátozva de miért nem vesz 64 gigásat?
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #75 üzenetére
Az idei Moto X drága és egy vicc az akksija, amúgy szuper lenne, de azzal a 2300mAh-val teljesen elszúrták
Az OPO nem megy rendesen kínai (China Unicom) hálózaton, ezért is váltam meg tőle, mert nagyrészt itt lakom, így ez elsődleges.
nbg: A Z3c az meg kicsi (a képernyő, mert amúgy a Sony jó nagy keretet használ). Igazából 5" lenne a tökéletes, vagy mondjuk 5,2 maximum nekem, kis kerettel. Illetve hogy tiszta Android fusson rajta, nem valami gyártói felület, vagy menjen tökéletesen CM-mel.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Oppenheimer #63 üzenetére
hát hogyne, ahogy a 805 kapható volt 2014 elején . miután megvettem a G2t novemberben, még abban a hónapban jöttek a cikkek hogy mindjárt 805, vertem is a fejem a falba hogy miért nem vártam még egy picit. hát még mindig várhatnám, még most is alig van pár telefon amiben 805 van, pedig eltelt egy év
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest