- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
#79335424 #36 üzenetére
Hajjaj. Nem kötözködésképp, de a 'közép', mint fogalom nem egyértelmű. Van modus, median, számtani átlag, súlyozott számtani átlag, és mind a valós eladásokon kell alapuljon, nem a kínálaton. Az olcsóbbakból többet visznek, mint a drágákból (ez majdnem minden terméknél így van nyilván, nem csak a telefonoknál).
Az ilyen tudományosságot leszámítva én úgy gondolom, hogy az eladások száma (kb. 1 milló értékesítés/év) alsó és felső 20-20%-át leszámítva a maradék 60% lesz a középkategória. Ezen belül is lesznek alsó-közép-és felső-szegmensek. A 75k-s kategória vagy ennek a középnek a legteteje, de inkább a felső 20%-ba sorolnám. Az emberek többsége még mindig az olcsóbb szegmensekben keresgél (az persze egy másik téma, hogy mire vágyik
).
Doogee X5 amúgy (itt egy teszt: [link]), de már van X5S is, ami tudja a 4G-t is~ (20-25k-ért, Pro pedig 30-35k-ért, amiben már 2 Gb van). Szerintem best buy, és ahogy fent is megerősítettek az 1 GB semmihez sem kevés.
-
Vincent_
aktív tag
válasz
#79335424 #28 üzenetére
75-ért telefont venni "nem nagy kunszt".
18k-ért vettem a Doogee telómat. Igaz, csak 1 gigás, de 4 magos, mindent tökéletesen tudok használni. Amikor 7-8 böngésző van már nyitva, akkor szoktam csak pucolászni. Ha kevés lenne, kirootolnám és kigyomlálnám, de nincs rá szükség.
-
Vincent_
aktív tag
válasz
#79335424 #15 üzenetére
Neked, mint igényes (és a mobiljára többet is költő) power-usernek lehet, hogy alap a 2GB RAM, de a piaci kínálat (és a vásárlások) java még mindig nem 2 GB-os modellekre fókuszál.
A kérdés pedig (amit már fenn is többen feszegettek), hogy miért is kellene nekem a drágább vasra áldoznom csakis azért, mert nincs optimalizálás a rendszereken? A 2 GB-os ugrásnál ugye nem +10-20%-ról beszélünk, hanem hasonló (olcsóbb) készüléknél közel kétszeres árról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest