Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ráadásul sokan nem veszik figyelmbe, hogy nem minden variáns érhető el minden régióban hivatalosan, csak nyomják azonnal a hőbörgést a beharangozáskor, vagy magukat akarják nyugtatni az eladott vagy meg sem vett s4 tekitetében, viszont a fent említett ok miatt nem illik így összevonni, hogy milyen sűrűn jönnek az újabb és újabb "típusok", meg ilyenekből az itthon is kapható típusok árazásra következtetni...
akinek jó bolti garival, az kintről is beszerez(tet)heti, illetve az sem teljesen kizárt, hogy gyártói garit is kap rá - van rá kiskapu -, de mivel itthon hivatalosan nem forgalmazzák, így a prémiumos típusok listájára nem veszik fel, tehát nem lesz rá prémium garaicia, még gyártói jótállással sem!
az meg végképp irreleváns, hogy a bolti nem rendes (0% áfa) számlás ár alapján méri valaki az árazást, hogy milyen olcsón lehet már kapni... -
Barta89
csendes tag
válasz
marcell991 #2 üzenetére
Ha már az év csúcsmobiljának kikiáltott telefont vettem meg, akkor ne jöjjön már be félidőben egy még csúcsabb ugyan abban a kategoriában értem?
-
zack
nagyúr
válasz
RaveForce #32 üzenetére
Persze, az.
Pont onnan lenne kb ennyiért, ahonnan nekem is volt (magyar, lepecsételt Samu gari papír). Igaz akkor még 159k volt magyar garival, és 154k környéke boltival. Ennyivel olcsóbb lett 1,5 hónap alatt, hogy most bolti garival 137k környéke, magyarral 143-144k környéke.
De ha "értelmeset" meg "hülyeséget".... Fogod, felhívod a Part Nero GSM-et, beszélsz velük mennyiért tudnak magyar garisat adni, aztán majd utána jöhetsz okoskodni, addig csak magadat blamálod. -
danikollar
őstag
Várható volt, hogy nemzetközi piacra is jön.
-
Mateosz
aktív tag
S5-ből is ennyi lesz, legalább - én megmondtam (you have been warned
)
-
kmisi99
addikt
Annyira jó ez, hogy lassan már tápcsatlakozó kell a telefonhoz mégse optimalizál a samsung.
-
zack
nagyúr
válasz
oceanrush #25 üzenetére
De az itteni tulajoknak mérvadó. Megvették 2 hónapja 180-200k-ért most meg nézd meg mennyiért mennek az apróba. 120-140k között, de ezt ezt az árzuhanást a piac nem árazza be azonnal. 143k-ért tudok venni magyar garisat, szóval értelemszerűen az apróban kínáltaknak ehhez képest már magas az árfekvése.
-
zack
nagyúr
De jó hogy kiléptem az S4 vonalról...Ez már a 5.-6. S4 variáns...Ahogy ez megjelenik, az I9505 ára meredeken zuhanni fog, mert mindenkinek az új fog kelleni, ami szerintem túl magas áron nem nyithat.
Túl éhes lett a Samsung, és ennek a vásárlók isszák meg a levét. Eddig 1db "S" széria jutott 1 évre, most van vagy 5. Olyan árcsökkenésen ment keresztül az S4 2-2,5 hónap alatt hogy szinte példátlan. -
oceanrush
senior tag
Pofatlan dolog kicsit, de jol csinalja a csamcsung. En szemely szerint Note 3-at fogok venni, de el tudok kepzelni egy csomo tech-geeket aki lazan lecsereli a 'regi' S4-et az ujra. Ha eleg lenne nekem az 5", en is vennek egyet tutira. Kulfoldon ez nem penz.
-
NielsX
tag
És ez mire jó ha a rendszer még ilyen erős hardverrel is laggol a telefonon? Na mindegy, csak mosolygok. Amúgy jó telefon, csak beég a kijelző (Pólus MM-ben megtekinthető), és mocsok drága.
-
enginev3.0
félisten
Milyen formaterve lesz? ...jah
-
Magga
aktív tag
Akkumulátor téren még mindig nincs jelentős fejlődés, vajon ez a szörny meddig bírja szuflával? :-D
Nekem egy jó MIUI-ra fáj a fogam... -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
profivagyok #3 üzenetére
jól optimalizált android?
te miről beszélsz?
-
HuMarc
veterán
válasz
profivagyok #10 üzenetére
Igen, de az itt fórumozók többsége azért körültekintőbben választ telefont. Pl. egy csomó embernek van kínai mobilja, amit sehol nem reklámoznak.
-
meszike91
senior tag
Nem is emlékszem már olyan Samura ami nem galaxy s4 lett volna
-
kengyel
nagyúr
Én most biztos nem cserélném le erre a "sima " S4.
-
Blyan
félisten
válasz
profivagyok #3 üzenetére
az embereknek nem ez kell hanem jó dizájn, jó teló,jó optimalizált android és nem egy teló amiről 100 bőrt húznak le,
A Samsung gyakorlatilag ezt csinálja az okostelefon piacon a kezdetek óta. Ahhoz képest, hogy az embereknek nem ez kell, elég jól letarolta a piacot, még hozzá toronymagasan.
-
h4h01
senior tag
OOOh! Így legyen ötösöm a lottón...Már mikor megmondtam, hogy ez lesz...Amúgy ha európába is eljön, én ennek a variánsnak marhára nem látom értelmét, mivel LTE-A csak marha kevés helyen van...
Remélem egyedül azt éri el a samsung, hogy magára haragítja, a korábbi S4 vásárlókat ezzel...Komolyan mondom, ezek tényleg nem tudnak már mit kezdeni a profittal....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rövidesen Dél-Koreán kívüli is elérhető lesz a Samsung csúcsmodelljének Snapdragon 800 processzorral szerelt változata.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest