Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
ráadásul sokan nem veszik figyelmbe, hogy nem minden variáns érhető el minden régióban hivatalosan, csak nyomják azonnal a hőbörgést a beharangozáskor, vagy magukat akarják nyugtatni az eladott vagy meg sem vett s4 tekitetében, viszont a fent említett ok miatt nem illik így összevonni, hogy milyen sűrűn jönnek az újabb és újabb "típusok", meg ilyenekből az itthon is kapható típusok árazásra következtetni...
akinek jó bolti garival, az kintről is beszerez(tet)heti, illetve az sem teljesen kizárt, hogy gyártói garit is kap rá - van rá kiskapu -, de mivel itthon hivatalosan nem forgalmazzák, így a prémiumos típusok listájára nem veszik fel, tehát nem lesz rá prémium garaicia, még gyártói jótállással sem!
az meg végképp irreleváns, hogy a bolti nem rendes (0% áfa) számlás ár alapján méri valaki az árazást, hogy milyen olcsón lehet már kapni...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Barta89
csendes tag
válasz marcell991 #2 üzenetére
Ha már az év csúcsmobiljának kikiáltott telefont vettem meg, akkor ne jöjjön már be félidőben egy még csúcsabb ugyan abban a kategoriában értem?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz RaveForce #32 üzenetére
Persze, az.
Pont onnan lenne kb ennyiért, ahonnan nekem is volt (magyar, lepecsételt Samu gari papír). Igaz akkor még 159k volt magyar garival, és 154k környéke boltival. Ennyivel olcsóbb lett 1,5 hónap alatt, hogy most bolti garival 137k környéke, magyarral 143-144k környéke.
De ha "értelmeset" meg "hülyeséget".... Fogod, felhívod a Part Nero GSM-et, beszélsz velük mennyiért tudnak magyar garisat adni, aztán majd utána jöhetsz okoskodni, addig csak magadat blamálod.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
samu496
tag
-
RaveForce
veterán
142ért gyáti garis s4et nemkapsz itthon. az kamu. miértkell a hülyeséget mondani sose értem meg... meg a példátlan árzuhanás... ugyanazt járja be mint tavaly az s3.... v értelmeset v semmit.... "nuff said.."
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
danikollar
őstag
Várható volt, hogy nemzetközi piacra is jön.
-
Mateosz
aktív tag
S5-ből is ennyi lesz, legalább - én megmondtam (you have been warned )
*** Be prepared! ***
-
kmisi99
addikt
Annyira jó ez, hogy lassan már tápcsatlakozó kell a telefonhoz mégse optimalizál a samsung.
-
zack
nagyúr
válasz oceanrush #25 üzenetére
De az itteni tulajoknak mérvadó. Megvették 2 hónapja 180-200k-ért most meg nézd meg mennyiért mennek az apróba. 120-140k között, de ezt ezt az árzuhanást a piac nem árazza be azonnal. 143k-ért tudok venni magyar garisat, szóval értelemszerűen az apróban kínáltaknak ehhez képest már magas az árfekvése.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
De jó hogy kiléptem az S4 vonalról...Ez már a 5.-6. S4 variáns...Ahogy ez megjelenik, az I9505 ára meredeken zuhanni fog, mert mindenkinek az új fog kelleni, ami szerintem túl magas áron nem nyithat.
Túl éhes lett a Samsung, és ennek a vásárlók isszák meg a levét. Eddig 1db "S" széria jutott 1 évre, most van vagy 5. Olyan árcsökkenésen ment keresztül az S4 2-2,5 hónap alatt hogy szinte példátlan.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
oceanrush
senior tag
Pofatlan dolog kicsit, de jol csinalja a csamcsung. En szemely szerint Note 3-at fogok venni, de el tudok kepzelni egy csomo tech-geeket aki lazan lecsereli a 'regi' S4-et az ujra. Ha eleg lenne nekem az 5", en is vennek egyet tutira. Kulfoldon ez nem penz.
-
NielsX
tag
És ez mire jó ha a rendszer még ilyen erős hardverrel is laggol a telefonon? Na mindegy, csak mosolygok. Amúgy jó telefon, csak beég a kijelző (Pólus MM-ben megtekinthető), és mocsok drága.
-
Milyen formaterve lesz? ...jah
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Magga
aktív tag
Akkumulátor téren még mindig nincs jelentős fejlődés, vajon ez a szörny meddig bírja szuflával? :-D
Nekem egy jó MIUI-ra fáj a fogam... -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz profivagyok #3 üzenetére
jól optimalizált android? te miről beszélsz?
-
HuMarc
veterán
válasz profivagyok #10 üzenetére
Igen, de az itt fórumozók többsége azért körültekintőbben választ telefont. Pl. egy csomó embernek van kínai mobilja, amit sehol nem reklámoznak.
-
meszike91
senior tag
Nem is emlékszem már olyan Samura ami nem galaxy s4 lett volna
du, du hast, du hast mich
-
Blyan
félisten
Nekem bármelyik Samsungról ez jutna eszembe, mostanában talán csak azért nem, mert lassan 4-5 évvel ezelőtti PC teljesítményének megfelelő kraftot nyomnak alájuk.
(#7) mikersz1
Lehet, hogy nem tudja, hogy ennek nem kellene így lennie...
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kengyel
nagyúr
Én most biztos nem cserélném le erre a "sima " S4.
kengyel
-
Blyan
félisten
válasz profivagyok #3 üzenetére
az embereknek nem ez kell hanem jó dizájn, jó teló,jó optimalizált android és nem egy teló amiről 100 bőrt húznak le,
A Samsung gyakorlatilag ezt csinálja az okostelefon piacon a kezdetek óta. Ahhoz képest, hogy az embereknek nem ez kell, elég jól letarolta a piacot, még hozzá toronymagasan.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
h4h01
senior tag
OOOh! Így legyen ötösöm a lottón...Már mikor megmondtam, hogy ez lesz...Amúgy ha európába is eljön, én ennek a variánsnak marhára nem látom értelmét, mivel LTE-A csak marha kevés helyen van...
Remélem egyedül azt éri el a samsung, hogy magára haragítja, a korábbi S4 vásárlókat ezzel...Komolyan mondom, ezek tényleg nem tudnak már mit kezdeni a profittal....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest