Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
kocsisdavid5 #35 üzenetére
Na ez az elmélet, meg a marketing, a valóság meg az, hogy a droiddal sem jársz rosszabbul teljesítmény tekintetében. Persze jól sem jársz ebben a kategóriában, de legalább van választék és több az applikáció, ha esetleg szükséged lenne valamire. Pedig az elmélet szép lenne.
-
macskea
őstag
A legtöbb ember megragad ott, hogy android, ios, wp, stb... már az is komoly fegyvertény, ha tudják, hogy ezek mint "okostelefonok" (egyik készülék, másik oprendszer, dehogy tudják). Android verziókról ne is beszéljünk. A kedvencem az, amikor valahol azt látom mint termékkategória, hogy iPhone and Smartphones. Mert az iPhone az mi? Mondjuk ez a jelenség jellemzően USA only, de ott is elég gáz.
Ami meg itt a fórumon van kb irreleváns a piaci viszonyok tekintetében. Nekem is jól jönne néha egy android bizonyos appok miatt, de inkább ez, mint hogy két készüléket cibáljak magammal.
-
macskea
őstag
"Ha meg olcsón adnák, és fel lehetne rá rakni a droidot, midnenki azzal használná."
Ilyenkor komolyan elcsodálkozom, hogy ez egy szakmai fórum. Most komolyan. Szerinted 100 okostelefon vásárló közül hány tudja, hogy egyáltalán elméleti lehetőség van arra, hogy lecseréld a telefonodon az oprendszert? Nem hogy ezek alapján válasszon készüléket. Szerintem egyszámjegyű. Talán.
-
macskea
őstag
válasz
kbyte1024 #28 üzenetére
Elvileg nem az én véleményem kellene hogy számítson, hanem az, hogy normális emberként viselkedj, itt is, egy fórumon. És hogy ez mit jelent se az én, se a te véleményedtől nem függ, hanem inkább attól, hogy milyen véleménnyel lesznek rólad/rólam azok, akik ezt majd olvassák. Ez alapján válhatsz majd el te is normális hozzáállást másoktól. Nyilván nem azért jár az ember ide, hogy mindenkinek megfeleljen, de azért szerintem senki sem szereti, ha "csúnya dolgokat" gondolnak róla, vagy kevesebbnek tartják, mint másokat.
Erkölcsi prédikáció vége, písz.
-
macskea
őstag
Az a baj ezekkel az alsóbb régióba szánt készülékekkel, hogy egyszerűen visszalépést jelentenek egy Symbian-os vagy egy WM6-os rendszerhez képest is, miközben olyan hardverigényük van, mint egy androidnak, vagy legalábbis nem sokkal kevesebb.
Ezen kellene nekik elgondolkozni, és inkább a kevesebb több alapon kihozni valamit. Akár egy régi rendszer reinkarnációját is. Elképzelni sem tudom, hogy száguldana most mondjuk egy Belle egy Snapdragon 200-on vagy hasonlón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest