Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
válasz beyruth82 #29 üzenetére
Páromnak is van egy P8 Lite telefonja, soha nem kapcsolja ki és még sosem fagyott le. A lagrol nem tudok nyilatkozni, de mikrolagot eddig mindegyik telefonomon láttam már (összes rendszert használtam). Szerintem ezen kár fennakadni.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
veterán
válasz nickedez89 #6 üzenetére
P8 lite 2 hetes vadonatúj 2x fagyott le és rendszeresek a laggok rajta.Hagyjuk már ezt a sosem röccen meg dolgot!
-
Fejvadi
nagyúr
Egyre jobbak a készülékeik.
-
Centurio9
csendes tag
válasz dokibacsi84 #8 üzenetére
Az október és január között legyártott liteokba sok szubstandard alkatrész került, de az előtte vagy utána gyártottaknak ugyan olyanok a szervíz statisztikái, mint samsung/lg ekvivalenseinek.
[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
Megérdemli a Huawei...
Egy elégedett P8 Lite tulaj.
Samsung Galaxy A55 5G
-
addikt
Megérdemlik!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
laci666
senior tag
Csak így tovább.
Nekem eddig P6 volt most meg Mate8 van, és teljes mértékben meg vagyok elégedve vele
EMUI 4 meg hát fantasztikus ez az egyik ok hogy huaweiem van,semmi lag atom gyors az egész telefon.
A következő telefonom is csak Huawei lesz
Sőt mos a páromat P9-el akarom majd meglepni ha ki jön. ( De lehet hogy Rose gold MateS lesz[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
Cunaja
addikt
Azért akadt, mert a gyári szoftverrel voltak gondok. Közben kiadták a frissítést és az egyik legjobb lett a maga kategóriájában a P7.
Kérnélek azért ne húzd le teljesen szegény P7-telefont.
Tudom elfogult vagyok a témában, de aki megfelelően követte eddig az írásaimat, az maximálisan meg van elégedve vele.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Balint1408
aktív tag
Csak így tovább.
A térerő veled van!
-
nickedez89
senior tag
Ennyire átszabná a Honor az emuit? Nem hinném! Nekem se a hatost, se a hetest nem sikerül/sikerült megakasztani!
Persze azt hozzá kell tennem,hogy rengeteg a "user error", összevissza állítgatnak mindent rajta aztán persze hogy gond van..! Emuin elég szépen le lehet tiltani a dolgokat vagy éppen engedélyezni amit nem kéne.
Ezért mondjuk nem fogok Huawei-t venni Honor helyett hogy megnézzem az is ilyen jól szerepelne-e nálam!?
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
EndR
tag
Az én páromnak tavaly augusztus óta van P8 Lite-ja, de még egyszer sem fagyott ki neki. (Gyári független)
Ahogy én látom, ezért az árért ez egy relatíve korrekt készülék!3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
tevike
senior tag
-
janeszgol
félisten
Nekem a kedvenc gyártóm a Huawei, és az EMUI is tetszik, de a 3.0-tól valamit elbaszarintottak. Laggol, fagy.
-
crue
őstag
Középszerű csillivilli telefonjaik vannak, amik a nagyoknál valamivel olcsóbbak, cserébe viszont eladhatatlanok.
-
forgonati
őstag
Csatlakozom azokhoz akik emui ellenesek, nekem sem tetszett, világos, és túl szines, cserébe legalább rosszul is optimalizált. A P7-em össze vissza akadt, mig a hasonló teljesítményű aosp romos telefonok hasítottak. A Honor 6 sem volt a legsebesebb, az is akadt itt ott pedig abban tényleg elég jó hw van. Én részben ezért is kerültem el a P8-at.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
dokibacsi84
csendes tag
válasz nickedez89 #6 üzenetére
Kèrdezz meg pàr p8 p8 lite tulajt naponta hanyszor fagyott halt be a teloja!!Biztosan nem ezt a vàlaszt fogja mondani minden szèp ès jô!Nem beszèlve arról pàr honap alatt mennyit bukik a telo èrtèkèn!
Fone pad,pad fone,asus x550 i7.
-
Szép nyereség, jó kütyüket nyújtottak a piacra.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nickedez89
senior tag
Sajnos valószínű,hogy velük is elszalad majd a ló szépen lassan az árazással!
Az emui egyébként szerintem nagyon jó!
Atom stabil, sosem röccen vagy fagy le és hetekig ki sem kapcsolom a telót!
Igaz én Honor -t használok, de ugyanaz a szoft van a Huawei telókon is tudtommal!?"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
hemaka
nagyúr
Nekem bár az ui nem tetszik, de egyébként tényleg jó kis telefonokat dob piacra.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
laci_csk
senior tag
Nem rossz, bravo.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
tevike
senior tag
válasz Janika-1982 #1 üzenetére
A telefonjaik, designe tenyleg tip-top. De a belseje nekem annyira nem megbizhato szoftveresen
Pedig milyen szepek, es arban sem rosszak. De par ev mulva felek ez is felno a samsu-sony-lg araihoz -
Janika-1982
tag
Szuper telefonjaik vannak az biztos.
Csak így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest