- Magisk
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandish
tag
10 éve iPhone-t használok.
Viszont kinaban jartunk nem reg, akkor talalkoztam eloszor az oppova!
Maga a minosege a termeknek eszmeletlen jo volt! Az uzlet ahol voltunk, hivatalos oppo volt! Eszmeletlen volt maga a bolt berendezese is es ugy egyebkent a filing amit adott a hely es a termek! Nekem tetszik ez egy jo irany! -
törölt tag
Hollandia, Olaszország, Franciaország,Spanyolország, Oroszország - már kapható az OPPO. Igaz nem nagy a választék.
-
kóóó
aktív tag
Oppoekhoz kepest meglehetosen olcsonak tunik. Foleg a beepitett ujlenyomatolvasoval..
-
Sebhelyes
senior tag
Mindjárt elcseppenek...
-
Megveszed Kínából, kifizeted a vámot, áfát. Így.
Ez is a BKK Electronics terméke, mint a Vivo és az OP, igen rendesen összerakva. Mivel azonban a háromból csak az OP elérhető Európában, a többiben jellemzően nincs se B20, se NFC. Kivéve az egészen drága modellekben, de ott se feltétlenül. -
kbyte1024
veterán
Koszi mi ndenkjnek a válaszokat. Olvasnek egy tesztet rola. Csakhat gondolom nem nagyon lehet itthon beszerezni.
-
tixem
addikt
Szerintem kb ugyanolyan jó, mint a Oneplus. Ez a Color OS is eléggé hajaz az Oxygen-re. Nagy különbség szerintem nincs, szimpatikusabbak is emiatt nekem sokkal, mint a miui-s Xiaomi-k.
Jó lenne ha végre Európába is betörnének, kis színt vinne a középkategória Xiaomi uralmába. A legutóbbi Realme is egész tisztességes iparosmunkának tűnik.
-
kbyte1024
veterán
Milyenek lehetnek minőségére es supportra ezek az oppok??
-
babosmiki
addikt
Kár, hogy ezek a gyártók nem terjeszkednek errefelé...
-
zolomon17
senior tag
Érdekes, a képek alapján úgy tűnik nekem, hogy a itt elfért egymás mellett a jack, meg képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó
Helló, Oneplus, ez így különösen ciki. De biztos az van, hogy a 660-as CPU kevesebb helyet foglal, mint a 845
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest