Újabb cseppszenzoros Oppo érkezett

Hirdetés

2018 a bevágás éve, aminek nem mindenki örül, de legalább eljutottunk az év vége felé oda, hogy egyre több készülék kicsinyítette le a szenzorszigetet, vagy tüntette el teljesen. Ilyen az Oppo Find X, a K1 azonban kedvezőbb árfekvésű masina, ezért nem fért bele a szétcsúsztatható hátlapi és kamerarendszer, viszont egész apró a cseppszerű notch.


[+]

A K1 előlapjára így is 25 megapixeles szelfikamera fért, ami tényleg kis részt harap ki a 6,4"-es panelből, melynek alján az ujjlenyomat ikon nem véletlenül villan fel: a képernyőbe integráltak a biometrikus szenzort. A hátlapra 16 + 2 megapixeles kamerapáros került portrémóddal, a két üveglap közé pedig 3500 mAh-s telep, ami a nyolcmagos Snapdragon 660-at hajtja meg, 4/64 vagy 6/64 GB-os RAM/táregység kiszerelésben.


[+]

Az Android Oreón alapuló Color OS 5.2 ügyesen használja ki a gyártó szerint 91%-os előlapi képernyőarányt, a virtuális gombokat is elrejtve. Nem utolsósorban pedig a K1 igazán mutatós pirosban vagy a sokak által preferált, fénytőréstől változó színű kivitelben, ami Van Gogh kék becenevet kapott az Oppótól. Kínában pedig nem túl drága árcédulát: 1600 jüanon nyit alapkiszerelésben (65 ezer forint) és 1800 jüanba kerül 6 GB RAM-mal (73 ezer forint).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés