- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
2. Ha Abu kijelentéséből indulok ki, miszerint a Larrabee kb. fogja ugyan ezt a teljesítményt hozni, elgondolkodok azon, hogy az NV nem rég falta fel a RayScale-t... max az AMD-nek lehet rá szüksége. Bár ha jól emlékszem, akkor már ők is próbálkoztak Radeon részről.
Ezek után max akkor lehet a nagyoknak rá szüksége, ha valamelyiküknek komoly gondjai akadnak. Ahhoz viszont többet kéne felmutatnia a CausticRT-nek. Szerintem.
Esetleg még a ViA volna esélyes
, de nem tudom, hogy ők úgy állnak-e anyagilag, hogy csak úgy bekebelezzenek egy céget.
-
orbano
félisten
Használják így is a demagóg-ot, a klasszikus jelentés "szlegnesítésével"
Egyébként pedig nem ismerheted ennek a cégnek a befektetői forrásait, a szellemi tőkét sem tudhatod mekkora, amit beleraktak. Ha már legyártottak egy chipet, és az netán jól működik, és tényleg beválik, nem kell hozzá sok, hogy el is terjedhessen.
Persze ettől még valószínűbb, hogy az Ageiához hasonló életútjuk lesz. Bár én bizakodom, hogy nem. -
Raymond
titán
This!
Nekem ez is egy sima venture capitalista fiuk/lanyok kizsebelesere iranyulo akcionak tunik. Par nevvel rendelkezo ember csinal egy ceget, szerkeszt par powerpointware-t, beetet par embert, elszakitjak a milliokat penzugyi injekciokon keresztul es ha minden jol sul el akkor egy eladassal is es amikor ez megvan akkor mind szepen nyugdijba vonul. Nem az elso es nem az utolo eset lenne. A Silicon Valley tele van ilyenekkel.
-
.mf
veterán
1.-el egyetértek, de a 2.-khoz: szokásos az, hogy egy kis vállalat előjön valami jó ötlettel, és végül egy sokkal nagyobb vállalat megveszi őket.
Amúgy "ma"? xs-en már 2-3 napja kitárgyaltuk
Amit itt sokan kifelejtenek: ezt elsősorban NEM otthoni pc-kbe, játékosoknak szánják, hanem ipari környezetbe, az oldalukon is filmes raytracingről beszélnek. Ott viszont könnyen lehet sikeres, ha tényleg olyan mértékben fel tudja gyorsítani a renderelést, és nem árazzák túl.
Még egy fél-off: mint valaki már megjegyezte, a processzor tényleg kísértetiesen hasonlít egy LGA775-ös procira
-- a "keying", a pont- és háromszög-jelölések, az IHS formája, valamint az IHS előtt az a kis bevágás is...
smkb: Rudi demagóg? Affene, akkor jól sejtettem!
Egy kicsit szerintem fogalmaz finomabban -
smkb
őstag
Rudi!
Azért nem így van ez
3DFX nagy cég volt annó? Nem. Semmiből jött. NVidia nagy cég volt annó? Nem. Ő sem. Intel és Amd tudott akkoriban 3D kártyát csinálni? Nem. 3DLabs jelen volt üzleti 3d kártyákkal, mégsem csinált retail 3d gyorsítókat. Tehát nem kellene ezt a demagógiát állítani, hogy egy adott pillanatban nem nagy cég, nem tud újat hozni, illetve nem tud megoldani dolgokat. Sőt. Ők tudnak igazán innovatívak lenni, nem köti a kezüket az anyavállalat. Erre vannak kitalálva. Innovatív kis cég, kitalál valamit, majd eladja magát egy nagynak a licensszel együtt. Ez a lényege, a kis fejlesztőcégek indulásakor gyakran eleve ez a terv.
-
antikomcsi
veterán
Én sem jósolok ennek a terméknek hosszú, virágzó jövőt. Amíg külön termékek voltak az AGEIA kártyái, hiába volt jó, és ötletes cucc, azok sem terjedtek el tömegesen. A miért, az igazán nem lényeges a végkifejlet szempontjából, mármint, hogy én egy újjamon meg tudom számolni, hány ilyen karival találkoztam.
Aztán ki tudja, majd meglátjuk. (Ha meglátjuk.
)
-
joi29
őstag
-
tomi_mod
aktív tag
Ha már azt elérik mint az AGEIA akkor már jól járnak, megélnek a licencekből, de ugye először mutatni is kell valamit "hiszem ha látom"
Sztem a többi (I, A, N) vállalatnak erre eddig nem volt igénye, teljesen más technológia, ami egy olyan területen mint a játékipar még nulla értéken áll ilyenformán nem nagy az érdekeltségük -még!
Célhardver gyártása mindíg is kockázatos, de ha beválik nem fogja érdekelni őket a gazdasági válság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest