- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEro
tag
sziasztok!
azt lehet-e a tudni, hogy a move független-e?
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok.
ingyen facebook minden t-mobilosnak jár? a feltöltőkarisoknak is, vagy csak előfizusoknak? -
DemonDani
addikt
X10 mini szép ár,
a Move meg alakul már, de még mindig mehetnek lentebb hogy beérjék a Voda 858as csodát -
Lehet menet közben is készüléket váltani...rögtön 18 hónap után, ha legalább arany kiemeltségi szinted van!
De vásárolhatsz másik előfizut is, ha már nem voltál elég türelmes...Igaz az általad említett telefon a Telenornál a duplájába kerül...
tjb007:
Szerintem a T-nek kellene fizetnie, hogy elhozod tőle a telefont, mint anno tették az új Suzukikkal a márkakereskedők...
-
Samus
addikt
Hát, most vettem Anyunak Telenornál Spiro-t, két évre djuice-ban, 1990ért. Ehhez képest a T két és félszer ennyiért adja. Van még hová csökkenteni...egyébként még mindig azt mondom, hogy menjenek a retekbe, aláírtam a két évet, három hónappal később meg jött a HTC Wilfire S...bár ez nem az ő hibájuk, de igazán lehetne menet közben is készüléket váltani, nem csak két év után...
-
pit stop
addikt
Csak benn lehetne addig tartani őket, amíg nem jönnek az újat
(Itt a Vodára gondolok elsősorban, mert a nagy SE nyomatás után, multkor már csak x8-at lehetett kapni, meg talán cedar-t
(Azóta x10 mini pro-t is visszavezették mondjuk, csak nem tetszik ez a hullámzás, miért nem lehet normálisan rendelni, találgathatok hogy lesz még vagy végleges az eltűnés)
-
gYaLo
őstag
Gondolom nem veszik meg az emberek a telókat
-
Snowy_owl
őstag
T-Mobile Move teszt lesz? Úgy látom jelenleg ez a legolcsóbb Androidos készülék, és kíváncsi vagyok.
-
janos68
aktív tag
Bíztam benne, hogy a SE Elm árát hamarosan megvágják és veszek egyet, de ehelyett kivágták. Ez nem az élő fába is belekötök esete, mert a többi akciójuk az hálás. No, így jártam.
-
Az se-knek iszonyat jo az ara.
-
D@niel
addikt
Galaxy S 2 évvel 79e, ez a mai vicc...
-
NoMagix
addikt
wow, ennyiért igyé van a Cedar és a Spiro, csak reménykedem, hogy karácsonyig kínálatban maradjon a Galaxy S, de szerintem az utolsókat rugja a T-s listán...
-
Snowy_owl
őstag
Úristen. Én 22-ért vettem a Cedart áprilisban kártyásan. Most meg 10-ért akarom eladni. Halott ügy, inkább megtartom.
-
Dave1984
őstag
SZerintem a Cedar verhetetlen ezen az aron. Asszonynak rendeltem is egyet:-)
-
T-Mobile Move ára nem szimpatikus
ezt egyébként ki gyártja?ZTE?
a többi rendben van -
plus44
veterán
Na az X10 mininek ez egy rendes, korrekt ár.
-
Davidoff91
aktív tag
Kedves Telenor, nem kéne példát venni ebben is a T-mobiletól hamár másban is majmoljátok?!?!
Hihgetetlen, hogy a T-mobile mindig árat csökkent, egyre szimpatikusabbak.
-
mrlujoak
veterán
Wow, 36 E az X10 mini?!
A Cedar is csak 10 kártyásan (egy árban a Spiro-val)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest