Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #27 üzenetére
Az 890FXA-GD65-ön fém hátlap van az biztos.
Amúgy nem hiszem, hogy bármi jelentősége lenne ennek a keretes kérdésnek. A tervezőknek lehet jobb, mert a kimaradt részre is rakhatnak kiálló alkatrészeket. Tartásban nem nagyon lehet különbség a kettő között, mert az a két kis műanyag csík nem sokat számít, és nem is feszül amikor rajta van a hűtő.
Az AsRock pl. azzal marketingezett, hogy a két kis műanyag rész kihagyásával jobb a levegőáramlás, valamint a PWM hűtése
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem a Buldozer-nél inkább benchmarkokban fog kiütközni a kisebb frekvencia viszont a Llano-t valószínű hogy jobban visszafogja, de ez csak feltételezés mivel nekem sincs egyikből se mérnöki példányom.
antikomcsi Lehet csak meg akarnak szabadulni a beragadt keretektől, nekem volt MSI lapom több is de mindre fém merevítőt raktak.
-
antikomcsi
veterán
Érdekes, hogy a többi gyártó csak a két akasztó füles részt alkalmazza egymással szemben, addig misiéknél teljes hűtőkeret van még mindig.
És mivel gyanakvó vagyok arra tudok gondolni, hogy a többi gyártó "normális" hátlapi merevítőt alkalmaz, neadjisten még fémből is van, ezeken a lapokon pedig a megmaradt olcsó kereteket, a szintén régebbi gyenge műanyag merevítőkkel kombinálják, mert jó az a p@rasztnak.
-
Coccer
tag
Bizony nem mindegy. És ha marad az Core Unlock opció, akkor mondhatni "kinyalták a valagam", örö é bodottá...
Bull-t ráérek venni karácsony körül, míg a DDR3 és az új lap vásárlást a nyári idényben megoldom. Ennek így kell lennie...
Szerk: atti_2010: kérdés, ennek a gyakorlatban milyen előnye/hátránya lesz a Bulldozernél. Ezért nem vettem mostanában DDR3-at, nehezen, de kivártam ezt az időszakot. A tapasztalatok és tesztek majd megmutatják... feleslegesen nem szeretnék költeni.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Krissz5435 #21 üzenetére
A vezérlő a prociban van, jobban jársz ha eladod a DDR2 és váltasz DDR3 ra hiszen sokkal olcsóbbak, viszont ha Buldozert szeretnél bele tenni legalább 1866 Mhz legyen de működik kisebbekkel is csak veszíted a sávszélességet.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Krissz5435 #21 üzenetére
De miért kéne megoldania ? a DDR3 már olcsóbb mint a 2.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Krissz5435 #21 üzenetére
Mivel az AMD-nél már régóta a prociban van a memóriavezérlő, és az újakba csak DDR3-ast pakolnak, íg ez kizárható.
-
Oliverda
titán
válasz
Krissz5435 #19 üzenetére
Biztosan nem lesz.
-
Krissz5435
aktív tag
Vajon lesz olyan am3+os lap ami ddr2-t támogat?
-
hohoo
senior tag
bios reset? 2011-ben bios = nem menő
-
Már megismertük a chipkészletet és a hozzákészült lapokat,most már jó lenne látni egy processzort is benne,és nem utolsó sorban egy korrekt tesztet is megnéznék.
-
mghltm
addikt
-
Coccer
tag
Nem rossz, szimpatikusak a PCIe csati elrendezések. 36-40K között nem olyan rossz.
De azért a teljes kínálat ismeretében lesz érdekes a döntés. Ahogy látszik, lesz itt azonnal minden szegmensben bővelkedés...
-
Recon666
Közösségépítő
Ránézésre nem változott, a bordák színén kívül.
-
Eddie141
senior tag
Na ez is faja lapocska
Ha nem itx lesz, és váltok buldózerre, akkor valószínűleg egy ilyen lesz
(#5) ceaser: Erre én is kíváncsi vagyok
-
TomiLi
addikt
Most elsején (június) startol a bull?
-
atti_2010
nagyúr
Valaki nem tudja hogy bevetik e a MARVELL 88SE9130-as vezérlőjét az AM3+ lapokhoz?
-
Móci
addikt
Nem lesz ez rossz lap, de most már lassan kíváncsi lennék a kicsit olcsóbb darabokra is.
-
F34R
nagyúr
lapok már kint vannak elég csicsásak is , de a bele illő CPU hiányzik csak júniusban mutatják be a Zambezit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest