- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
Én is fiatalon kezdtem
Megkaptam a s advance-t de hát hamar be adta magát
Aztán meg próbálkoztam az első rom cserével de be is pánikoltam mikor megjelent a twrcp recovery úristen mondom mi ez azt hittem annyi a telefonnak aztán rájöttem, hogy ennek így is kellett lennieés utána sikerült a cyanogenMod-ot feltenni és tényleg jó volt.
De sajnos mára én is csak a rootolásra emlékszem meg eredeti rom csere.
Mert ügye a samsung régiónként adja ki a frissítést aztán van, hogy nem bírok várni -
Rinocerosz
őstag
Hát igen én is gyakran nyitom meg az odint
de szerintem jó móka
De ma már nem minden esetben éri meg főzött romot rakni a telóra régen jobban meg érte mert akkor nagy katyvaszok voltak de az s7-en már nem igazán csak szórakozás céljából próbálgattam ki de lehet az s9-re már nem teszek fel semmi ilyesmit bár ki tudja -
totopad
senior tag
nem-nem, nekem tök mind1, hogy minek hívják és ki gyártja, én azért nem váltottam droidra eddig, mert ad1 nem éreztem biztonságosnak az IOS-hoz képest, ad2 nem volt annyira kompakt gördülékeny és hosszú ideig támogatott
nagyon sok rosszat lehet az Apple-re mondani, de szvsz, még mindig a legjobb mobil operációs rendszert adja, ha minden szempontot összeadok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest