- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
nem-nem, nekem tök mind1, hogy minek hívják és ki gyártja, én azért nem váltottam droidra eddig, mert ad1 nem éreztem biztonságosnak az IOS-hoz képest, ad2 nem volt annyira kompakt gördülékeny és hosszú ideig támogatott
nagyon sok rosszat lehet az Apple-re mondani, de szvsz, még mindig a legjobb mobil operációs rendszert adja, ha minden szempontot összeadok -
totopad
senior tag
Idén lesz 11 éve, hogy iPhone user vagyok, de, ha csak nem fogják a full technikát legalább negyedárral olcsóbban adni -ezt meglhetősen kizártnak tartom-, akkor én is életemben először droidra fogok váltani. Én soha, semmilyen más eszközt sem használtam az Apple-től, de ez a telefon tényleg megváltoztatta annak idején a világot. Na ez az exclusivitás veszett ki mára teljesen a gyártóból. Nincs semmilyen figyelemreméltó fejlesztés az árazást leszámítva. Most tényleg úgy érzem, hogy nekem is itt a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest