- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
arn és abu85 persze, azért én sem gondolom hogy annyira fekete-fehér vagy egyszerű lenne ez az egész, mint ahogy leírtam. Csak laikusként az jön le, hogy az nv miatt nem halad semmi. Mert hiába lenne valami esetleg jobb, nem fogják alkalmazni, mert az nv nem tudja.
-
zseko
veterán
Amikor négy szereplőből három ugyanazt mondja, mégis a negyedikhez igazodnak mert a hardvere (még) nem képes valamire és annak ez a jó, akkor az ilyenből számomra nem igazán az szűrődik le, hogy valaki nem részrehajló. Emlékeim szerint (ha rosszul emlékeznék akkor ez tárgytalan) amikor a T&L-t bevezették, akkor az ati vga-i hardveresen még nem tudták, csak az nv új kártyái. Ott se mondták, hogy 'bocs, de ezt most még nem tesszük bele rendesen, mert a másik kártyának ez nem jó, mert az csak szoftveresen tudja épp. Érdekes, hogy akkor nem volt gond, hogy a másik oldal még épp nem tudja, most meg az. Így nekem ez a teszt nem ér sokat, mivel nem tudom meg hogy az amd kártyák valójában mit tudnak, vagy hogy a dx12 valójában mit tud, mert csak egy 'butított' teszt fut le, és így az amd kártyákat 'nem hajcsa ki'. Persze hogy egy játékba ebből mi kerül bele, és ott az amd mit teljesít, az megint egy más dolog, de eddig jobbára csak az jött le (ha nem így van én kérek elnézést, nem naprakészen követem), hogy vagy nv támogatott egy játék, és akkor a zárt GameWorks miatt szív az amd, vagy nem teljes dx12 van, 'meraznvhardverilegmégnemjóhozzá' és gyengén futna rajta.
Szóval ha azt akarom megtudni, hogy mit tud a dx12, arra ez a program (az én szememben) nem alkalmas.Egyébként meg Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire R7 250 1GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest