- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
addikt
Kíváncsian várom a nagy titok leleplezését....
-
korpicschess
veterán
KS20-at nagyon szerettem. Aréna is jó volt, de csak 2 hétig volt kb nálam, nem nőtt hozzám. 2X volt nagyon sokáig, azt is szerettem, ár/értékben igen jó használtan, de feljebb léptem. Ott már van ICS, de én hiába vártam anno... Persze ami tákolt volt (CM9) abban nem működött a hardveres gyorsítás normálisan driverek hiányában és hasonlók.
Viszont 4X semmiben sem lett kiemelkedő. A support miatt meg nem is kéne.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tzsolesz
nagyúr
Nagy szeretettel várjuk. Remélem valami igazán ütős paletta lesz most is.
-
Wa2x_
veterán
Kíváncsian várom, remélem lesz WP8-as teló is köztük és a frissítésről sem felejtkeznek el..
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
ESP23
senior tag
Nekem az biztos hogy soha többé nem kell LG telefon.
Az első okos telefonom egy GT540-es volt, de elég is volt belőle.
Nem elég hogy naponta lemerült átlagos használat mellett, de néha úgy felmelegedett hogy nem tudtam vele telefonálni, mert rendesen sütötte az arcomat.
Az sem utolsó hogy még a 2.2-es frissítést sem kapta meg.Biztosan bemutatják az L széria utódjait, már csak az a kérdés hogy mi lesz a nevük.
Talán G széria.[ Szerkesztve ]
-
komloskaroly
tag
G3 D852
-
B1T3
addikt
válasz korpicschess #21 üzenetére
Épp ezért remélem, hogy a következő csúcskészülék már tényleg minden szempontból csúcs lesz (a hardver nem minden), ugyanakkor a viszonylag kedvező árát megtartja.
-
korpicschess
veterán
-
RaveForce
veterán
évente egy új vonal? kicsit htc-s
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Ronan968
tag
Az ajándék alakjából ítélve egy kocka alakú LGPad lesz
-
B1T3
addikt
Remélhetőleg korrekt áron dobnak piacra egy csúcskészüléket. A 4X HD ára is szimpatikus volt a konkurenciához viszonyítva.
-
daniel909
addikt
ICS lesz rájuk legalább? vagy 2.3-al jönnek? trollOFF
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Azie
őstag
Bár most 2 évig nem érint, de remélem jönnek a WP telók a többi gyártótól is. Köztük az LGtől is!
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
pumukli23
senior tag
Anno ICS-t ígértek a 2x-re és társaira és ezek már elérhetők hazánkban is (kivéve a 3D). Az igaz, hogy nem egyik napról a másikra készültek el vele.
Egyébként szép dolog a support, de abból nem lehet megélni. Ha nem hoz ki új termékeket, akkor miből lesz bevétele amiből supportot tart fent? Természetesen nem azt mondom, hogy nem fontos, hiszen ha a vásárló elégedett, újra vásárolni fog, de fejlesztések nélkül nem lehet egyről a kettőre lépni.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Hát igen, így elveszíti értelmét a frissíthető operációs rendszer... Ennek úgy kellene működnie, mint pcn win vagy linux alatt. Jön egy frissítés és hardvertől függetlenül frissíted. A gyártók ui-ja meg működhetne úgy mint egy marketröl letöltött launcher... A google léphetne ezügyben valamit.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
embe
nagyúr
Az új termékvonal helyett inkább összpontosítanának a supportra. A retkek ahelyett hogy kihoznának frissítést a régi telóra, kihoznak valszeg egy új termékvonalat, új telókat is.
Új droid kell? Vegyél új telót! Tróger hozzáállás az biztos.[ Szerkesztve ]
-
Talán valami FHD-s vagy wp telo jövevényt várhatunk köreinkben.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
HawerKing
őstag
válasz -Faceless- #5 üzenetére
Hm vajon 2.1 el jön ?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
bemutatnak egy uj fridzsidert és egy uj tévét amin android fut?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Hennet
aktív tag
szuper...
Valahogy gondoltam, hogy fognak még telefonokat gyártani."Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
gerilee
aktív tag
Korábban mintha WP-s telefonokat ígértek volna, lehet, hogy ez lesz az új terméksorozat.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
korpicschess
veterán
Jók ezek a sejtelmes utalások, nem is tudom honnan rémlik...
Óóóóh megvan! Mintha ígértek volna frissítéseket.. Hmm..Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- PlayStation 5
- GTA VI
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest