- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Mivel ennek is csőre van, csak meghatározott obikkal lehet használni.
A tamron egyetlen obihoz ajánlja (Canon, NIkon, Sigma, Tokina objektíveket nem fognak felsorolni sajnos):
Compatible Tamron Lens List (As of September, 2016)
SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 (Model A022)
For Canon and Nikon -
Warton
őstag
Ezek az extenderek a kompatibilitással hogy állnak? Bármilyen obi elé tethetők? Csak mert a Canonosokat tipikusan csak a telés L obik elé lehet rakosgatni.
-
ROBOTER
addikt
válasz
vodkaboy22 #1 üzenetére
Én még mindig használom néha a Kenko MC4-et, ami sokak (mérések) szerint a (teljes képfelületet nézve) az egyik legjobb, vagy a legjobb 1,4-es konverter. Szóval azért lehetnek különbségek a hasonló típusok között. És nem mellékes, hogy az objektívhez való illeszkedése is fontos, lehet az egyiken a Canon lesz jobb, a másikon a Tamron. Ugyanis ezek nem úgy működnek, mint a front telekonverterek, ezek a teleobjektívek hátsó csoportjait egészítik ki.
-
válasz
vodkaboy22 #1 üzenetére
Kb semmivel... Anno TC 17e II felhasználó voltam, ha jól rémlik, 300EUR alatt szereztem egy kb 2x használt patika példányt - igaz, 5éve volt.
-
vodkaboy22
addikt
És mivel lesznek jobbak (főleg ilyen áron) a sigma és nikon/canon -októl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest