- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
Oh ne aggódj, olvasom én a kommenteket! A #7-es komment képei nem bizonyíték erejűek, mert az LG egy full kivilágított utcán készült, a Samu meg egy full sötétben.
Átlag felhasználó számára: S3 90%-ban megfelel minden igényre, egy S7 pedig 120%-osan
Professzionális fotós számára? S3 30%-ban felel meg, S7 pedig 40%-ban.
Nem tudom jobban szemléltetni a mondanivalómat.. évekkel ezelőtt kihoztak viszonylag jót a telók kamerájából, most meg már nem tudnak igazán újítani, mert fizikai képtelenség. Pocakos középkorú kütyümániás apukák meg már úgyis sokadik Canon tükörreflexesüket használják, ha nekik annyira, de annyira nélkülözhetetlen a profi minőség.. átlag usernek fősulis jegyzetet, vagy kisgyereket a homokózban fotózni meg arconpörögve elég évek óta minden flagship képminősége..
Bár szerintem értitek ti a mondanivalómat, csak kell valami önigazolás, amivel bemagyarázhatjátok magatoknak, miért cserélitek 12 havonta a 240ezres telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest