- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
válasz
TheBikerider #35 üzenetére
Soha nem volt nekem egy flagship telefonom se.. ZTE Blade - Lumia 520- Galaxy S4 mini volt az eddigi telefon karrierem
Utcán fekvő részeget, meg vízórát lefotózni ez is tökéletes.
-
Aron1988
tag
Oh ne aggódj, olvasom én a kommenteket! A #7-es komment képei nem bizonyíték erejűek, mert az LG egy full kivilágított utcán készült, a Samu meg egy full sötétben.
Átlag felhasználó számára: S3 90%-ban megfelel minden igényre, egy S7 pedig 120%-osan
Professzionális fotós számára? S3 30%-ban felel meg, S7 pedig 40%-ban.
Nem tudom jobban szemléltetni a mondanivalómat.. évekkel ezelőtt kihoztak viszonylag jót a telók kamerájából, most meg már nem tudnak igazán újítani, mert fizikai képtelenség. Pocakos középkorú kütyümániás apukák meg már úgyis sokadik Canon tükörreflexesüket használják, ha nekik annyira, de annyira nélkülözhetetlen a profi minőség.. átlag usernek fősulis jegyzetet, vagy kisgyereket a homokózban fotózni meg arconpörögve elég évek óta minden flagship képminősége..
Bár szerintem értitek ti a mondanivalómat, csak kell valami önigazolás, amivel bemagyarázhatjátok magatoknak, miért cserélitek 12 havonta a 240ezres telefont.
-
Aron1988
tag
Szerintem az iPhone4S és a Galaxy S3 magasságában ez a mobilfényképészet elérte a fizikai korlátait. Lehet itt bűvészkedni a számokkal, meg félhomályban készült fotókat hasonlítgatni tavalyi modellekéhez, de lássuk már be, soha nem fogunk igazán jó képeket készíteni ekkora méreten. Parasztvakítás, hogy el lehessen a 270ezres telefonról mondani, hogy mekkora előre lépés. iPhone4 óta csak hangyabokányi reszelgetés van évről-évre.. (Siri, ujjlenyomat olvasó, force touch, jobb vaku). Hol van már az olyan innováció, mint a 2.3-as Galaxy S2, és a 4.0-ás S3 között? Ja, persze fejlődtünk, most már szemöldökráncolás nélkül ki merik írni címlapra egy 80ezres Sony telefonra, hogy belépőkategóriás ár.. Nevetséges..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Programozás topic
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest