- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
válasz
TheBikerider #35 üzenetére
Soha nem volt nekem egy flagship telefonom se.. ZTE Blade - Lumia 520- Galaxy S4 mini volt az eddigi telefon karrierem
Utcán fekvő részeget, meg vízórát lefotózni ez is tökéletes.
-
Aron1988
tag
Oh ne aggódj, olvasom én a kommenteket! A #7-es komment képei nem bizonyíték erejűek, mert az LG egy full kivilágított utcán készült, a Samu meg egy full sötétben.
Átlag felhasználó számára: S3 90%-ban megfelel minden igényre, egy S7 pedig 120%-osan
Professzionális fotós számára? S3 30%-ban felel meg, S7 pedig 40%-ban.
Nem tudom jobban szemléltetni a mondanivalómat.. évekkel ezelőtt kihoztak viszonylag jót a telók kamerájából, most meg már nem tudnak igazán újítani, mert fizikai képtelenség. Pocakos középkorú kütyümániás apukák meg már úgyis sokadik Canon tükörreflexesüket használják, ha nekik annyira, de annyira nélkülözhetetlen a profi minőség.. átlag usernek fősulis jegyzetet, vagy kisgyereket a homokózban fotózni meg arconpörögve elég évek óta minden flagship képminősége..
Bár szerintem értitek ti a mondanivalómat, csak kell valami önigazolás, amivel bemagyarázhatjátok magatoknak, miért cserélitek 12 havonta a 240ezres telefont.
-
Aron1988
tag
Szerintem az iPhone4S és a Galaxy S3 magasságában ez a mobilfényképészet elérte a fizikai korlátait. Lehet itt bűvészkedni a számokkal, meg félhomályban készült fotókat hasonlítgatni tavalyi modellekéhez, de lássuk már be, soha nem fogunk igazán jó képeket készíteni ekkora méreten. Parasztvakítás, hogy el lehessen a 270ezres telefonról mondani, hogy mekkora előre lépés. iPhone4 óta csak hangyabokányi reszelgetés van évről-évre.. (Siri, ujjlenyomat olvasó, force touch, jobb vaku). Hol van már az olyan innováció, mint a 2.3-as Galaxy S2, és a 4.0-ás S3 között? Ja, persze fejlődtünk, most már szemöldökráncolás nélkül ki merik írni címlapra egy 80ezres Sony telefonra, hogy belépőkategóriás ár.. Nevetséges..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest